=

Sunday, September 4, 2011

CUTI DAH HABIS BRO

ASSALAMUALAIKUM
SALAM SEJAHTERA SEMUA

Pejam celik pejam celik cuti raya dah habis..time to work hard..hamboi gitu..bunyi macam aku ni rajin sangat ye dak..... mesti tadi ramai yang tersangkut dalam kesesakan lalulintaskan?? kepada yang masih dalam kesesakan tu harap bersabar ye...aku taw..mood korang masih dalam mood nak teruskan cuti..hihi..

apa-apa pun esok dah ramai yang perlu memulakan tugasan harian seperti biasa...kepada semua yang bekerja esok..selamat kembali bekerja dengan hati yang terbuka dan ikhlas...(dalam keadaan terpaksa kot..mood rayalah katakan..aku pun macam tu jugak..malas rasanya nak start kerja esok..)..hadoi..ingat masa zaman sekolah dulu...bila lama bercuti time nak start sesi sekolah..hah..berat je rasenye..ada je alasan nak ponteng sehari dua lagi..hahaha..

biasalah kalau cuti dah habis..hahaha..begitulah gayanye..syok pulak bercuti lama-lama ni kan?..tension tak dop..beban kerja tu hilang sekejap..tak pening-pening fikir pasal kerja...tak gitu..hoho..

tak apalah cuti dah habis bro...so, untuk teruskan perjalanan kita, kita kena kerja..moh kita kerja..hahaha..apa-apa pun..SELAMAT BEKERJA SEMUA...apa yang penting..SMILE ALWAYS... dan SELAMAT HARI RAYA...



Kalau Suka,Tekan La Butang Like :)

12 orang mendoakan Mr Baiz dimurahkan rezeki:

Namee Roslan said...

hehe, malam ni facebook saya 4++ orang online.nampak sangat semua dah kembali ke alam nyata. hehe, esok monday kerja. happy working baiz :)

anamizu said...

sangat teruja beraya..
arhh cuti dah abes :((

mr baiz,selamat hari raye..hehe

Mr.Baiz said...

wah namee...400 online..gile babun..

anamizu;;selamat hari raya

Aishah Amira said...

yay . esok dah start kerja . haha , tapi penganggur terhormat macam sy ni still cuti cuti and chillax depan lappy lagi wee ~ selamat bekerja Inche Baiz . :)

Mr.Baiz said...

aishah best la die..cuti manjang..hehehe

Adylia Qarissa said...

dkna masih di kampung...hehehee...esok gerak ke KL..harap jalan raya clear :)

selamat hari raya :)

Ezad Skytech said...

selamat memulakan hari baru..minggu baru..selamat bekerja...(^^,)

belog|amiyo said...

ok. kembali jalankan tugas. btw selamat hari raya...

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

huhuh,jumaat aritu dh koje..hekhek..

Ahmad Ismi said...

Sedih bila tegok orang masi beraya sakan..T(0o)T

Ahmad Ismi said...

Sedih bila tegok orang masi beraya sakan..T(0o)T

Niena Pengembara Ilahi said...

cuti sy lum abis lgi hehehe