=

Thursday, September 22, 2011

JOM MENONTON FILEM LIBAS by Mak Dara

nak join klik sini

saya tak nak review pasal filem ni.. just nak berpantun ini hari boleh tak..hihi...

bicara mak dara nama di beri,
nama di beri oleh suami,
suami bernama Martias Ali,
seorang penulis skrip filem ini.


filem ini bertajuk Libas,
bergenre aksi komedi,
dibintangi pelbagai Artis,
Rosyam Nor, Scha Al-yahya, Johan, Beego dan ramai lagi.


Mr Baiz memang nak tengok filem ini,
filem ini mesti memukau hati,
aksi komedi memang pilihan ketika ini,
sekali tengok nak lagi.


akhir kata penutup bicara,
Mr Baiz sudah join kontes Mak Dara,
kalau menang suka tak terkira,
dapat tiket Libas free memang cara.


hehe...saya memang tak berbakat dalam pantun memantun ni..so, terimalah seadanya..hehe..sebelum abiskan kata-kata saya mahu tag kawan-kawan yang always meninggalkan komen di blog ini..














Kalau Suka,Tekan La Butang Like :)

14 orang mendoakan Mr Baiz dimurahkan rezeki:

Adylia Qarissa said...

wah!! kalau menang tu jangan lupa dkna yea...boleh kita pergi sama sama :)

Mr.Baiz said...

@Adylia Qarissamemang no 1 dapat 5 tiket so untuk 5 orang la,hahahah

anamizu said...

wahh i di tag?
mekaseh mr baiz..
nti ana buat :)

Namee Roslan said...

terima kasih baiz. :) boleh menang nih! :D good luck ok. suku kata tu semua dah sedap dah tu.

suriani azwan said...

gud luck..aku pun join...

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhhh pantun.. mak suka.. tks sbb sudi join contest mak ni ya.. nantikan keputusannya pada 27hb nanti ya all the best..

Mr.Baiz said...

@anamizuok ana gud luck ya

Mr.Baiz said...

@Namee Roslantq namee..ok ker ni?hihih

Mr.Baiz said...

@suriani azwangud luck jugak sue

Mr.Baiz said...

@ADZA IRDAWATI aka MAK DARAhehehe tak sabar pulak nak tunggu result.

!! YaNa YassiN !! said...

wah,.. hebat nyer berpantun.

Mr.Baiz said...

@!! YaNa YassiN !!hahaha perli ke ni..

Aziela said...

Good luck... Kita singgah dari contest mak dara

Mia Liana said...

wahhh berbalas-balas pantun.. singgah sini dari entri kontest.