=

Tuesday, October 4, 2011

GAMBAR DUIT KERTAS RM50 BARU

Korang ada dengar tak duit rm50 baru nak keluar? cantik kan?

tapi sebenarnya ni bukan design untuk not rm50 yang terbaru..design ni direka khas untuk kenangan sempena Sukan Komanwel (SUKOM 1998)..

Aku pun tak pasti..tapi aku ada terbaca kat satu blog ni..dia pun cakap macam tu..sebab dia dah hantar email pertanyaan kepada BNM tentang not rm50 baru ni..

nak tahu lebih lanjut boleh baca kat blog dia...kat SINI atau boleh rujuk SINI juga

tengok tu...siap ada logo Sukan Komanwel lagi tuh..memang sah lah kan..


Kalau Suka,Tekan La Butang Like :)

7 orang mendoakan Mr Baiz dimurahkan rezeki:

Fad said...

ooo..cantik2...

Fad said...

ooo..cantik2...

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Bila duit nie keluar Bro..sekarang boleh dapatkan di Bank Negara ke..

Jamal memang pengumpul syiling dan bank notes pelik-pelik macam nie..hehe

Power Oil and Gas

Mr.Baiz said...

@JAMALUDDIN ABU BAKARyang tu bro jamal kene tanya Bnm la..hihi..nanti dorang reply kot..

Adylia Qarissa said...

lain dari yang lain..cantik!

Anonymous said...

Sy bru bli smlm kt jonker walk...tp tnye cina 2 dier kta adr lg bp keping..age rm50..mcm2 dt adr kt si2 blh mntak mrah

Anonymous said...

Dt pelik2 pun adr gak..spe yg sk kmpul mst teruja..