=

Tuesday, December 13, 2011

GAMBAR HANYA BERLAKU DI MALAYSIA 8

Hye Everybody..hehhee...uit rindunya kat blog..dah bersawang blog aku ni..aduyai...bizi mengalahkan PM pulak...lalallaaalalal..apa pun tak boleh...im coming again nak kongsikan gambar-gambar yang menarik dan boleh bergelak ketawa dengan gambar-gambar yang berlaku di Malaysia ni...

ni dah masuk versi ke 8 dah..kalau nan tengok versi-versi lepas boleh refer kat feed di bawah sekali yer...jom layan...

Rumah Contoh

Mutiara Kata yang Pedas

Fesyen Terkini untuk ke panggung wayang

Apakah?

Kemalangan yang Dasyat

Signboard Kubur

Iklan Hangat

Promosi Hebat

Utamakan Keselamatan

Durian Runtuh

Kalau Suka,Tekan La Butang Like :)

4 orang mendoakan Mr Baiz dimurahkan rezeki:

nuyui a.k.a miss YUI said...

plg ntah apa2 yg fesyen ke pggung wyg tu.

Fahz said...

wakakka gelak la tgk pic semua nie.paling lawak aci tu duk atas batu nisan jirat cina.apakah???hahaha tak tahannn gelak smpai kuar ayaq mata nie

zatiey said...

haha..lucu lah..:)

Namee Roslan said...

fashion apa yg bertudung tu pakai oi ??? :O