=

Tuesday, September 20, 2011

MAMAT TIDAK SENGAJA UPLOAD GAMBAR FREE HAIR FIDA???

Boleh tak sengaja???boleh???

SPEECHLESS

boleh baca sini redbloodsnow

ter'upload kata kau!!! apakah???

mesti ramai peminat akan berbunyi lepas ni..."apa fida dah freehair?"...maka ramai jugaklah yang cakap macam ni.."tak sangka kan?"..

just nantikan ape komen mereka..melodi mesti terjah dorang nantikan..

eh aku ada nampak someone lah kat cermin kereta tu..

no komen!!!


Kalau Suka,Tekan La Butang Like :)

7 orang mendoakan Mr Baiz dimurahkan rezeki:

Namee Roslan said...

hohoho, namee pun dah tengok dr blog orang lain td! fida dulu free hair ke?

Mr.Baiz said...

@Namee Roslansaya pun tak tahu..hiihi..tapi sejak kemunculan die kat tv die always bertudung..

c genk bah ne said...

nak sgt dgr jwpn fida bila kena terjah melodi..

JOM SERTAI GIVEAWAY KAD RAYA ISTIMEWA DARIPADA GENK

shiema sufian said...

mustahil tak sengaja :D

dylla fadzil 小草莓 said...

hot story nih... :D

persoalannya, mcm mana mamat boleh ada gambar fida tak bertudung? :/

Adylia Qarissa said...

tak nak komen apa2 ..sebab 1 kesilapan kecil yang dorang buat, heboh 1 malaysia...
kitakan ''1 malaysia''
...hihihiiii

reza al-razi said...

mcm2 hal dunia artis nie.. ;-)