=

Monday, October 31, 2011

1ST GIVEAWAY MR BAIZ ~ RM300 untuk di Menangi!!!

STICKY POST = ENTRI MELEKAT

Assalamualaikum..ini merupakan giveaway yang julung kali nya "Mr Baiz" buat..so, kawan-kawan semua dialu-alukan , dijemput, di invite, di apa lagi ye.:)..untuk menyertai giveaway ini..


CARA-CARA NAK MENYERTAI GIVEAWAY NI : 
  • letak banner seperti di atas buat 1 entri yang bertajuk "1ST GIVEAWAY MR BAIZ ~ RM300 untuk di Menangi!!!" dan link kan ke entri ini..
  • Follow blog Mr Baiz dan blog penaja di SINI  untuk update sepanjang giveaway..
  • kalau tak keberatan Like SINI sekali..*ecececeh...pomot sikit..hihi..jangan marah yer..
  • nak tag kawan-kawan lain pun amat digalakkan...lagi ramai lagi meriah..
  • 3 pemenang akan di tentukan dengan Random.Org.
  • tinggalkan link post anda di entry ini.
  • tarikh tutup penyertaan : 31 Oktober 2011
HADIAH-HADIAH YANG MENARIK MENANTI ANDA :



PEMENANG 1 
HOTPERFUME 20ML (2BOTOL) + 5 ML (4 BOTOL) + PERFUME KERETA GANTUNG (1) SPRAY (1) + AROMATHERAPY CONE (1 BUNGKUS) + CITRONELLA CONE (1) SPRAY (1) (Hadiah bernilai RM130)

PEMENANG 2 
HOTPERFUME 20ML (1 BOTOL) + 5 ML (3 BOTOL) + PERFUME KERETA GANTUNG (1) SPRAY (1) + AROMATHERAPY CONE (1 BUNGKUS) + CITRONELLA SPRAY (1)
(Hadiah benilai RM90)


PEMENANG 3
HOTPERFUME 20ML (1 BOTOL) +  5 ML (2 BOTOL) + PERFUME KERETA SPRAY (2) + AROMATHERAPY CONE (1 BUNGKUS) + CITRONELLA CONE (1)
(Hadiah benilai RM80)

P/S : URL entri penyertaan sahaja akan di approve. Sebarang pertanyaan di SINI
RM10,000 UNTUK DIMENANGI


PENYERTAAN TELAH DITUTUP :)

Kalau Suka,Tekan La Butang Like :)

326 orang mendoakan Mr Baiz dimurahkan rezeki:

«Oldest   ‹Older   1 – 200 of 326   Newer›   Newest»
Citra NaniZam said...

Citra joint meriahkan GA

http://citrananizam.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

SoLy SoLicious said...

pergh..banyak nye adiah!

✿ miSs.FatieN Si buN² ✿ said...

saya join ! heee ^______________^

http://afiqahfatinjohnnyorlando89.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

CikHoneyBee said...

cikhoneybee join :

http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

ainie yusof said...

join

http://daricahayamataku.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

CikGu Ma said...

join jgk la...nk buat hantaran ..ngeee...

http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2011/10/ga-4-1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk.html


dah follow sebelum ni ^^,

'aQ sUka coNteSt' said...

http://aq-suka-contest.blogspot.com/2011/10/st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Aku DaN SeSuAtU said...

alhamdulillah dah join

http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Princess Azne said...

sy nak join http://daxmanje94.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

shazanida_hisham said...

encik baiz!!..cik shaz join ye.. :)

http://shazanidahisham.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz.html

Cik Bunny said...

join
http://giftcikbunny.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Nani said...

hi =]
http://litelitecra2y.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Myra said...

Incik baiz, saya join giveaway ni, sila tengok n komen takot2 ade yang tak cukup hihi http://amirastudio.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm-300-untuk.html
mekaseh salam ukhwah

fiQ'Ra said...

salam, sy join :)

http://fiqrakendet.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

tqvm~~

atien said...

http://atienabila.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

yusraydah amani said...

yus join
http://yusraydah.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

nasyabella said...

saya join ya .

http://nasyabella.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

dah join

http://zaiikulim.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Aishah Amira said...

http://aishamyra.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk.html

joined ! ^^

Cik Purple Pinkypuff said...

cp join..:)
http://cpluckiest.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Kutu said...

salam..puan kutu dtg join diblog kontest

http://kutukontest.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

TQ

Cik Rose Cute said...

join...

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

SyUhAdA said...

salam..

syu dah join..

http://syu90contest.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

tQ~

Zie said...

Join

http://sayangkuzie.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Cheq Sue said...

nak perfume!

http://suegacontestld.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Nad Omar Saja said...

http://sukahati23.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

join ! HAHA

mas said...

http://mascontestgiveaway.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Si Petite said...

saya join :)

http://patheticpetite.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz.html

Qienah said...

join juga..mahu perfume.:)

http://einah-contes.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

asiah_najihah said...

asiah nak join..



http://asiahsukacontest.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

azelyusoff said...

I'm joining

http://24-7nay.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Thanks!!

fatin la wep said...

http://senyumsebelumbaca.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz.html

done join ! maceh

pyqa said...

join :)

http://sayapyqafyqa.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz.html

shida said...

http://luvabenbaby.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

nk join venture gak..:P

fieda said...

http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

JOIN

=naBieLa sHahRin= said...

sy suda join ini segmen... :)


http://nabielashahrin.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

ShiKin said...

http://bynurashikinj.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

ini link saya :))

Nida said...

As-salam...

Kak Nida mengambil bahagian.. moga-moga ada rezeki buat keluarga... ameeeeeeennnn

http://alongnidar.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

id follower: Nida
id FB: Along Nida

terima kasih.

atiEy said...

nk join jugak...

http://atiey-gacontest.blogspot.com/2011/10/ist-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk.html

NoR said...

sye join ye mr baiz...

http://sha-na39.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Myra Jay said...

Join :)


http://mairasukacgl.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Malam ni MJ follow, kt opis widget folower kosong, dah letak kat sidebar & bloglist :)
Harap penyertaan diterima ye :)

iNtAn sHaFiNAs said...

intan join..;)

http://intanshafinas.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Zura Baharudin said...

Hi Baiz,

Successfully join ur GA: http://zb-giveawaycontest.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Regards,
Zura

join my GA here: http://zura-baharudin.blogspot.com/2011/10/special-give-away-contest-prudential.html

IntaNBerliaN said...

Ibu Alisha dah join..

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

id fb : zarina tazari

TQVM

The Giveawaystuff said...

slm..wa join
http://thegiveawaystuff.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Golden Rose said...

sha join ya...

http://goldenrosegacontest.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Thania said...

nieya nak joint...

http://sweetychocolate-candy.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Fara said...

join yer
http://farzly.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html
fb:fara liana
ok

Jaa said...

join

http://jaajahatga.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

oli-go said...

As-salam...join..

Ya Allah,mintak2 aku menang kali neh..hehehhe

http://indahhiasan.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk.html

nurr f@!sha f@t!h@h said...

as salam, ummi da join ya, TQ dear
moga2 ada rezeki ummi...AMIN

http://faishaluvnurrfatihah.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

titimel said...

sya juga ingin mencuba nasib!
harap2 menang ok..amin!
ni link entry sya :)

http://chokiechieko-titimel.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Tentang Kita said...

http://azumylini.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

AreFiSya Aien said...

join
http://arefisyaaien.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Fahz said...

nak mengjoinkan diri gak la :)

http://nurfahz85.nlogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

bintang said...

as salam..join :)

http://anorfizah.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Iqani said...

rjin buat ga~ oh, saya join

http://sayamalu.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Santri T.P.I.N.I said...

salam Mr. Baiz, santri datang melaporkan diri untuk GA ni...:

http://sun3tpini.blogspot.com/2011/10/ga-1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Namee Roslan said...

nak freee boleh :P

kakngah said...

hai..

nk joint juga

http://gengggkapak.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

mimie.. said...

join :)

http://mrsfadzlyana.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

tqvm

kaklong said...

join..

http://diyadaniablogspotcom.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mrbaiz-rm300-untuk.html

Joel Leslie said...

saya sertai sekali. hrp2 ada rezeki. ameeeen! :)

http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

terima kasih, have a great day and ALL THE BEST in business! :)

Mizfantagiro said...

jalan2 jumpe GA ni..zassss join!

http://dismybelog.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Mommy Aisy said...

salam! mommy join tau.

http://mommyaisy.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

jgn lupa singgah.

yanamiera said...

yana na join jgak . . ^^

http://akusukasukigilernovel.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

linda syasya said...

done ^_^

http://lindasyasya.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

http://kpopfa93.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

joined!

DuNia KeBaHaGiaaNKu....... said...

http://duniakebahagiaanku.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

join-join.......

Eida Arina said...

saya sudah join ini giveaway mr baiz...

http://anisaida97-hidupkuduniaku.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

ehem3..kalau mr baiz x keberatan...sudi2kanlah diri utk join segmen saya ni...(segmen je..hihi..kalau nk contest...tggu saya kerja dlulah nmpk gayanyer)

http://anisaida97-hidupkuduniaku.blogspot.com/2011/10/segmen-eida-arina-jom-berkenalan.html

iqawangi said...

kita join..

http://anakenciksalamat.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Alycia said...

Alycia join..

http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

tq ;)

Nurfarisha Amira said...

saya join :)

http://shapunyeblog.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

ibu balqis said...

Ibu Balqis join yee..

http://ibubalqis.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Tq..

superNADD said...

kite sudah juin :)

http://supernaddyss.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk.html

butique4u said...

salam,

sy dtg memeriahkan GA,

http://nonaswc.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

thanks

Qaseh Qistina said...

sy joinn
http://qesahqaseh.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Mohd Khairi Khadzir said...

http://www.mohdkhairi.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

salam, dh join (^___^)

Oshin said...

http://gurlgemini.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Lin Azlina said...

id : lin azlina
join jugak...

http://www.linazlina.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

KuNanGKuNanG said...

join juga...:)

http://kunangkunang3017.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

azam said...

http://laman-ayahsu.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

ytekecik said...

dah join

http://ytelife.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

ytekecik said...

dah join

http://ytelife.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

amniey91 said...

cik Am join..:)
http://amniey91.blogspot.com/2011/10/giveaway-mrbaiz1st-giveaway-mr-baiz.html

mizzwaniey said...

waniey join tuan tanah :)

http://hafizwaniey.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

tq.. hope ada rezeki di sini :)

iena luviey (: said...

iena join ^^

http://bebyiena93.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

ckin life said...

ckin join....

http://ckinro.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Nurfarisha Amira said...

JOIN JOIN JOIN :)


http://shapunyeblog.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

tiefazatie said...

salam wak!ifa join!

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

id: tiefazatie

tq!

nur said...

NUR NAK JOIN JUGE LA
http://2nurhafiz2009.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

nurhafiz2009@yahoo.com

AnaLyana said...

Dah join :)

http://iwishiwillwin.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

cik violet said...

joined !! hehe

http://farhah88.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz.html

Fatiehah said...

Dah join! Sudi la ke teratak usang tuh.

http://fatiehah.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di_18.html

Diana @ bilakukatacinta said...

dah turut serta...

http://bilakukatacinta.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

taufidris said...

http://taufidris.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

alyafify said...

alya join:)

http://alyafify.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Zalina said...

Join

id:zalina

http://usharapa.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

QasehCinta said...

thanks invite..^_^ join jgk

http://qasehcinta88.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Qard91 said...

QARD JOIN

http://qard91.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

izan cute said...

http://izancute.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Diyana Ali said...

yana join :))

http://kisahidupsayaharihari.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

syakila said...

join

http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

aznain said...

aznain tak ketinggalan join ya

http://contestcontest.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

noraauliyya said...

join

http://aznanaaz.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

AnaLyana said...

dah join..:)

http://iwishiwillwin.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Mama Afifi said...

Saya join skali meriahkan GA en Baiz.
http://halimbalqis.blogspot.com/2011/10/ga-mr-baiz.html

MiSs NoRmaLa NorFiqZ said...

Saya join....


http://normala-normala.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

~ Secantik hati ~ said...

join GA..
http://secantikhati.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

AzahraGamalAbdulNasir said...

saye nak join yerk..

http://gamalsdaughter.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Aieyn Bf said...

Aieyn Bf joinn :)

http://aieynbf.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

aanie said...

sy join...

http://aanie-contest.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

dyn's doter said...

joined ;)

http://mrbaiz.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

EyRa OmaR said...

saya join :D

http://eyra-eyraindehouse.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Wanita Mutalib said...

mak join :)

http://wanitamutalib.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ said...

assalam... nn pon nk join jugak... nk meriahkan suasana CGL ni...

http://missbungasukasuki.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

mrs.BuLLat said...

salam..join ya..

http://mrsbullat.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mrbaizrm300-untuk.html

HasrulHassan [HH] said...

As-Salam.
Saya sukacitanya join:

http://www.hasrulhassan.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

pnsusu said...

su su join

http://susugebu.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Lina said...

saya dah join...

http://azlinamy-bigeyes.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Aisya said...

kite dah join. harap2 kite the lucky one lah. hekhek ;p

http://miss-aisya.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

thx viewing my blog! nice to meet u all ! happy blogging yo :D

Wahnan Asliyam said...

http://sebuahpertemuankita.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Cempaka Kuning said...

CK join ye.

Id follower-cempaka kuning
Id FB- norzie hany

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

SeputihSalju said...

join

http://karimahabdhamid.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

id fb : karimah hamid


tq

gigitjari said...

dari segmen yg sama,,dtg balas visitan anda hehe

khai said...

Khai join.

Id -Khai

http://khai-contest.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Nur Syahida said...

syeeda join

http://sayangsyeeda.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

id fb/follower: Nur Syahida

Cik Nurul said...

ase macam salah link td.. adeess yg ni yang betul oke?

http://sayetaksukemasam.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

maaf maaf maaf.. :)

miss ryrinn _ angin said...

bismillahirahmanirahim ,

assalamualaikum , saya join GA hebat saudara ni .

url , http://sekencangangin.blogspot.com/2011/10/kencang-1st-giveaway-mr-baiz-rm300.html

terima kasih anjurkan GA menarik ni . semoga berjaya kawan kawan ^^ doakan bersama .

syafira basir said...

nak join! nak join!

http://sukadukahidupdidunia.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

~ieda~ said...

da pon nk join jg

http://beloggieda.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

azurin ramli said...

saya cuba nasib :>


http://belogjuryn121.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

c genk bah ne said...

genk join juga

http://genkcorner.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

☀ Izzaty Hedry☀ said...

zaty join !..;)

http://izzatyhedrycontestgiveaway.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

hope luck ..:)

Mrs Lurve said...

join jgk!!

http://indahitukamu.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

! AYIES ZAIMA ! said...

CB join ...

http://bintuzainal14.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Syahirah said...

elopz..

sy join :))

http://cinta-hakiqi.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk.html

gina said...

Gina join

http://wandmcontest.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Pink Lavender said...

saya join!!!!

http://pinknlavender.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Pink Lavender said...

saya join!!!!

http://pinknlavender.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

hanissakinah said...

join.. :)

http://hanissakinah.blogspot.com/2011/10/1-st-giveaway-mr-baiz.html

SYIMA said...

SYIMA JOIN

http://syimanakhadiah.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

MaMa ImAn said...

mama iman pun dah join dah nie

http://rozitadaud21.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

NadyaBubble said...

Assalamualaikum :)
Nadd join ye,

http://nadyabubblecontest.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

fafa (n_n) said...

http://si-gadis-ayu.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html
menjooinkan diri kat cni :)

cik kinchnaf said...

kinchnaf pun join jugeee... :)

http://niecymiecy.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Hanis said...

http://www.nurul-hanis.co.cc/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam.Join

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Mama Ishazah said...

MAMA JOIN
http://mamaishazah.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html
FB:MIMIIDHAM
OK

MaMa ImAn said...

ok mama join balik...t semak balik ea....

http:/rozitadaud21@blogspot.com/2011/10/1fst-giveaway-mr-baiz.html

cikpjaz said...

pjaz dh join
jemput tgk yer

http://www.cikpjaz.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

nurmujahidah said...

muja pun nak join walaupun bukan pengguna minyak wangi,, hee
http://mujadafewa.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

cik kiah ronggeng said...

join . . ^^

http://cikamirahil.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

NOOR FATIN said...

saya join!

http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

id : noor fatin
fb : fatin vavavoom

ALVAS-87-CONTEST said...

join


http://alvas-87-contest.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

BeloG MTT said...

Wahhh menarikkk !

Eika Arysha said...

join...
http://eikaarysha.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz.html

abazilah said...

nak join . :)

http://ablogforgiveawaylovers.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Mr.Baiz said...

@BeloG MTTMTT TAK NAK JOIN KER?HIHIHI

@izY@N said...

join :)

http://mylifeonlymyworld.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

MOHD IZAD said...

joined...


http://izad-mohd.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

nazrul said...

Join juga.

Id-NAZRUL

http://nazrul-sekilaspandang.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

farz zull said...

farz join!

http://fadazaz.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

✿MisS NadRAH♥ said...

salam..
join

http://untukcontestaje.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Ogy said...

http://ogy2112.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

id;ogy

id fb:fauziah kamarudin

sarah said...

id;sarah

http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

♥CuteMummy ♥ said...

join

http://rinna57.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

iLiAiSyAhkaDir said...

iLi aiSyah memeriah kan GA joinEd
http://iliaisy.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

NEENA said...

join juga

http://akusukercontest.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

lieynanilaz said...

join..
http://lieynanilaz.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

cik bulan said...

godek2 lapor diri

cik bulan said...

godek2 lapor diri

CNK said...

i join!!! sila lah menangkan saya :)

http://pelangichanteque.blogspot.com/2011/10/ga-008-1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk.html

check it out my link ok! tq MR. Baim

Darling Ninie @ Mama Comel said...

Ninie Join...

http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

nEa FleriDa / nIL said...

joinn

http://neaflerida.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

J. Hass said...

baiz... saya join ye

http://lorongkiri.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

#ciksuzlin said...

kita joined!

http://contestdansuzlin.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

budak kacamata said...

joined;
http://stylostylishmemoriesga.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

budak kacamata said...

sori,lpe link banner td ;
this is the latest 1..
http://stylostylishmemoriesga.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

♥♥Muslimah Vouge♥♥ said...

http://norazwa50.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

EraWaTiE said...

http://erawatie18.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Syai Sipot said...

Like like like!

;)

Joined.

http://syailakan.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Thanks

shidasyakirin said...

join

http://loveblogcontest.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

ayuselalu said...

join

http://ayuayu101.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

rosilah said...

http://rosilahi.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

segalanyer kuterima... said...

http://segalanyerkuterima.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

SoFiaHB said...

Join

id;sofiah

http://sofiah-andaikutahu.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

inasepi said...

http://inasepi.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

inahasan said...

http://inahasan.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

id;inahasan

shema said...

Saya join.

Id follower-Shema

http://sentuhanshema.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

♫ Ct Hajar ♫ said...

toink toink



http://cthajarpinky.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Fadzillah Kamarudin said...

saya join...

id / id FB : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Mr.Baiz said...

updated!!! :)

alfian said...

join..


http://alfian-700.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Syam Soffi said...

assalamualaikum...

shayerr nak join jugak lah.. hehehe

http://syamdeesoffi.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

leen said...

http://emmileen.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Nieda said...

Joint juga.

http://cempakabiru-nieda.blogspot.com/2011/10/1st-ga-mr-baiz-rm-300-untuk-dimenangi.html

azie said...

azie join..

http://duniacontest-azie.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

miss ana said...

saye join sini!!!hope dapat jadi salah sorang pemenangnye
http://missanadream.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Lyssa Faizureen said...

Lyssa join taww nihh ? :)

http://www.lyssasecret.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 326   Newer› Newest»