=

Wednesday, November 16, 2011

GAMBAR TAK SENGAJA TETAPI MENJADI VERSI 2

Hye, semalam aku ada kongsikan gambar tak sengaja tapi menjadi versi 1...so, harri aku nak kongsikan yang versi 2 pulak..layan jelah..kalau berminat boleh lah korang share..:)

sebelum tu macam biasa nak ajak kawan-kawan join group Blogger KOngsi Sesuatu dulu..kat SINI :)

Aku tak kongsikan gambar lucah macam hok dalam facebook yang berleluasa sekarang ni, just hok kreative-kreative gitu...baru menarik untuk tengok yer dak?

ulangan!!!ini bukan gambar blue yer ??? just nak show kreativiti dorang :) jangan salah faham ye..tapi nak salah faham jugak nak buat macam mana yer dak?







entri berkaitan :-

Kalau Suka,Tekan La Butang Like :)

5 orang mendoakan Mr Baiz dimurahkan rezeki: