=

Thursday, September 1, 2011

KAMI BLOGGER PRIHATIN

Berminat nak Join klik SINI

Segmen ini adalah untuk menyokong KEMPEN TABUNG KEMANUSIAAN SOMALIA anjuran ISLAMIC RELIEF MALAYSIAN (IRM)

sedikit gambar-gambar mereka di sana...bayangkanlah..


Kita yang hidup dengan aman kat sini, makan minum semua cukup...so, apa salahnya kita hulurkan bantuan kepada mereka di sana...untuk mengetahui hidup mereka di Somalia...marilah saksikan video di bawah ini...



tahukah kita, terjadinya kematian kanak-kanak setiap 6 minit di Somalia akibat kebuluran..saksikanlah video di bawah ini..


kepada yang berminat untuk menderma boleh terus ke laman IRM seperti ini ...


marilah kita sama-sama menghulurkan bantuan..mereka di sana amat memerlukan bantuan dunia..


Kalau Suka,Tekan La Butang Like :)

5 orang mendoakan Mr Baiz dimurahkan rezeki:

Namee Roslan said...

segment untuk benda mcm ni bagus kan :)

cik violet said...

SAYA BERMINAT NAK TUKAR LINK DENGAN AWAK.

http://farhah88.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

si cantik sally said...

cik baiz..tak sanggop nak tengok sedih..n belas kasihan..

fatinadawiah said...

doen..tq!!

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

huhuh sedihnya..lihat videonya. Kita sedap-sedap makan di sini..di sana kelaparan..pula...


upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!...c`ayob follow sini 

Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

http://cayob.blogspot.com/