=

Wednesday, June 22, 2011

AKU PROMOSI KAU PROMOSI AKU

HYE....

saya budak baru belajar..kalau salah tolong tunjukkan...hehe..
blog saya tak menarik pun..tapi saya nak jugak join segmen ni..hikhik...


korang???alah jom jelah join...eratkan silaturahim sudah...heheh..
join sini ye...BEN ASHAARI

Kalau Suka,Tekan La Butang Like :)

70 orang mendoakan Mr Baiz dimurahkan rezeki:

si cantik sally said...

haha..saye pon dah join...huhu...x sabo men segmen ..

hamzah ian said...

wahh .. ben

syira said...

mai mai singgah blog syira

http://magentateletubbies.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

☀ Izzaty Hedry☀ said...

bls kunjungan..=)

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

syud@_ramli said...

http://inibukansuperman.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

hehehe.. balas APKPA..

Ly_Tulip said...

Yo! Geng!! :)

BW, sini... Lalalal

http://lytulip.blogspot.com

*Peace :)

Alya Esprézzo said...

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

yuhuuuuuuuuuuu hahaha..terjahhhhhhhh !! :)

ir yien 9897 said...

yien suka

meramai kan segmen abg ben =)

http://yien9897.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

BeloG MTT said...

toinkkkk toinkkk~ http://www.lailyqaisyirah.com

Shehan Ismail said...

Hi..Mommy datang kaco2.. ;p http://shehanzstudio.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html Ur blog dh disenaraiputihkan dalam entry baru Mommy nt.. Heeeee…

fara said...

singgah :)

http://farabudakbaik.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

osHin said...

http://gurlgemini.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

nuRuL said...

hi..
am here..
:))

http://nadznur.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

pRiNCe said...

"datang segmen abg ben untuk tinggal link di blog ni...:) kalau prince nak bagi rm 50,awk nk x?

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

Rai said...

toin toin

Segmen Promosi

Kaa Dabri said...

http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

Lulu Caldina said...

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

isyam mirah said...

miraH dtg blik ke sni

http://isyamnmirah.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Areliff said...

gua terjah sini dri BA nye segmen hu3 :P
http://www.areliff.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Pitri said...

http://ummip3.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

hai....:)

amiena said...

http://mienkarim.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

singgah cni

Zinnirah Humaira said...

Singgah Yerr..:D

http://alfredshin.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Sukma Bintara said...

http://sukmabintara.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

singgah sini =)

::Miss Hearty:: said...

datang sini^^

http://heartylolipop.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

fara said...

singgah :)

http://farabudakbaik.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Cik Bunny said...

Cik Bunny dah listkan blog anda di sini dan terima kasih kerana sudi kunjung blog Cik Bunny :)

http://inspirebunny.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

aku dan segalanya said...

http://segalanyaaku.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Mrs.Yie said...

http://www.rafinamimi.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

♥ PeLanGie ♥ said...

http://cahayapelangie.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

~HanAlia said...

singgah balik :)

My Name is Mar said...

http://musicbrilliant.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

haha said...

sergah sini :)

http://farahahalife.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

mieya atiera said...

mieya singgah menziarah di sini..
kalau sudi, jemput datang ke blog Mieya pulak :)

http://budakshumort.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

yean said...

http://yeansachealblog.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku

sya pun join jua..jom terjah

maszmadi said...

singgah sini

http://maszmadi.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

missunguviolet said...

http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html terjah sini (:

NURUL AINI NORAZMAN said...

http://bicarasigadisdesa.blogspot.com/

Sharif Dez said...

Datang lapor diri No 146. Terima kasih singgah blog saya.

Datang Nak Promosi Blog.

'CikMimiEy' said...

http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

farra8979 said...

salam...

kunjungan balas dr blog BEN... ^___^

teynteyn the doll said...

teynteyn datang~

http://teynteyndoll.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

* Zaleta * said...

http://rosita-rizal.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Golden Rose said...

terjah kembali...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Bro ahmad said...

salam,promosi
http://www.trioseposen.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

emmajean said...

saya pun dah join jugak !!! weee

dah singgah terus follow!!!

msredcheesecake said...

Ola...

Tengs yea singgah blog msred...

msredcheesecake.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Muhammad Izzwan said...

mari kita sergah~~
http://izzwanariff.blogspot.com/2011/06/abang-ben-ounye-pasal.html

genkconer said...

Genk datang sini…promo anda n follow juga
Ini link genk
http://genkcorner.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku_22.html

jom join segmen genk lak

http://genkcorner.blogspot.com/2011/05/segmen-makan-angin-bersama-genkcorner.html

(bloglist)

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

http://ladybirdakaluply.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

BeloG MTT said...

toinkkk toinkkk~ http://www.lailyqaisyirah.com

Yuyu Musa said...

woahhhh...ben...

Hamba Ilahi said...

http://naimulfirdaus.blogspot.com/2011/06/saya-promosi-kamu-promosi-saya.html

ini link penyertaan blog saya, kawan-kawan jemputlah terjah ke sini
saya promosi kamu promosi saya

juga dijemput untuk membaca dan memahami artikel 15 tip blogging terbaik yang dihasilkan daripada himpunan 15 artikel tips blog yang ringkas daripada blog saya ini. klik sini, 15 tips blogging terbaik untuk dimanfaatkan

Dianaa said...

Balas kunjungan :)

http://ftndiana.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

PapaMacho said...

Singgah sini..TQ..

http://papamacho.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Muhammad Izzwan said...

singgah :)
http://izzwanariff.blogspot.com/2011/06/abang-ben-ounye-pasal.html

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

Sory ar “Taufiq Arifin aka Topimagine” lambat lak berblogwalking dari segmen Mr. Ben.. jgn mare k..hehe.. :)

http://topimagine.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

bersama kak Es said...

jom promot promot
http://esmeda.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Подтверждаю said...

as salam..

pakcik datang ziarah membawa promosi~
walaupun dah melepasi tempoh lawatan,
sama-sama la kita promosi antara satu sama lain~
singgah kembali jika sudi~

kalau dah singgah blog pakcik,
terima kasih~
pakcik buat entri khas sat lagi naa


=)

http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

AAK said...

Singgah sini


http://aku-amin.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku-ben-ashaari.html

FARAH AKAFAERRA said...

farah singgah , maaf lmbt ea . mmg dunia internet la ;) dh http://farahribenacreamsoda.blogspot.com/2011/06/aku-promos-kau-promosi-aku.htmlfollow

Alia Natasha said...

http://mynamealia.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html


alia datang juga walalupun tempoh lawatan sudah tamat T__T soorry , tadi tak online pegi lain . huhu

amirul helmi said...

http://emichurp.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

singgah singgah :)

Nabila Huda said...

singgah balas kunjungan

http://mrbaiz.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Carl id said...

salam..datng mlm2 ni mbalas kunjungan. Tq sbb datg petang td

Cda CdOot said...

Even da lambat , aku nak gak TERjah ... =)

http://gadislollipops.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

anysspunyeblog said...

singgah sini...maaf lambat membalas kunjungan anda..:)

http://anysspunyeblog.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

fyna said...

fyna singgah dari segmen abg ben.

http://inibelogfyna.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

hasrul hassan said...

Salam.
membalas kunjungan ...

http://wwww.hasrulhassan.com

Terima kasih. :)

MyLara Sarah Cullen said...

sayer singgah jugak sini walaupun dah terlambat... ^_^

http://mysarah4.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

sayer follow kamu ^_^

Dayana AZ said...

http://www.herstoriie.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html