=

Friday, August 26, 2011

SELAMAT HARI RAYA


ASSALAMUALAIKUM
SELAMAT SEJAHTERA SEMUA...

Hai..u olz dah bercuti???ada yang dah sampai ke kampung ker?Aku baru lepas service kereta ni...sekarang sedang tunggu member di ss13 Shah Alam...untuk pertukaran duit raya..hehe...

malam ni lepas berbuka aku terus nak gerak ke Pahang....huhuhuhu...seronok kot...ok lah dapat cuti 7 hari kan...raya ke 4 masuk kerja semula...

ok, dikesempatan ni aku nak ucapkan selamat hari raya kepada semua kawan-kawan...salah silap harap dimaafkan...

kepada yang memandu balik kampung halaman..korang pandulah berhati-hati ye...jaga keselamatan you olz....SELAMAT HARI RAYA SEMUA......

Kalau Suka,Tekan La Butang Like :)

8 orang mendoakan Mr Baiz dimurahkan rezeki:

Lulu Caldina said...

salam aidilfitri mr Baiz.. :)

atty's said...

selamat hari raya :)

Mr.Baiz said...

selamat hari raya atty n lulu

AzatLazat said...

selamat hari raya bro
pandu cermat jiwa selamat
:)

TeAqArH said...

mr baiz raya kt pahang??kt mane??kt phng jugak..btw..
selamat menyambut eidulfitr

Mr.Baiz said...

azat: tq ye..selamat hari raya jugak...

teaqah: aah temerloh..kat kuala krau

Namee Roslan said...

selamat hari raya baiz. :) semoga hari raya indah. drive safely tru ur journey.. :) maafkan saya kalau ada terkecikkan hati baiz ke ape2 ke okay :) Selamat hari raya :)

Ajeyy Rawk said...

salam Ramadhan, Ajeyy ziarah sini yerr..
kat bawah ni ada sikit entry dari Ajeyy, mintak pandangan dari semua yaa.. :)

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/exam-pmr-penting-juga-sebenarnya-dalam.html


http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/hantu-bergambar-di-sebelah-ahmoi.html


p/s : Selamat hari raya, maaf zahir dan batin . 0-0 :))