=

Tuesday, November 15, 2011

GAMBAR TAK SENGAJA TETAPI MENJADI VERSI 1

Sebelum ni aku ada kongsikan gambar yang hanya berlaku di Malaysia versi SATU , DUA , TIGA....kali ini aku nak kongsikan gambar yang telah ditangkap secara tak sengaja tetapi menjadi dan nampak seakan-akan real gitu..kira gambar candid ker?tak pastilah..korang layan jelah gambar di bawah ni..ada apa-apa nak komen silakan.. :)

sebelum tu nak ajak kawan-kawan join group Blogger Kongsi Sesuatu dulu..hehe..kat SINI..dan kalau baik hati klik SINI sekali...:)










Kalau Suka,Tekan La Butang Like :)

6 orang mendoakan Mr Baiz dimurahkan rezeki: