=

Friday, November 11, 2011

GAMBAR HANYA BERLAKU DI MALAYSIA 3

Memang seperti kebiasaan ketika kekeringan idea, aku akan berkongsi gambar-gambar untuk tontonan pembaca...:)

sebelum tu nak minta kawan-kawan add group Blogger Kongsi Sesuatu dulu..hehehe..dengan rela hati ye..wah..dahlah suruh orang add lepas tu suruh pulak dengan rela hati..:) 

OK, sebelum ni aku ada kongsikan gambar hanya berlaku di Malaysia SATU dan DUA...belum tengok boleh tengok ya..:)

harini edisi 3 pulak..jom layan...










mintak tolong klik SINI dan SINI juga.. thanks ya :)
BONGKAR SESUATU DI SINI

Kalau Suka,Tekan La Butang Like :)

5 orang mendoakan Mr Baiz dimurahkan rezeki:

Mohd Khairi Khadzir said...

wohooo ....kipas tu! baik pakai remote je hahahha

ain dzaya said...

heheww..mmg ada di malaysia..

jom rebut di sini http://aindzaya.blogspot.com/2011/11/beloglist-ain-dzaya-earning-nuffnang.html ;)

Hardy_Hunt2 said...

kereta tu gempak siot...exzos penuh...siap bagitau pesara kerajaan umur 73..haha ;)

1st time komen cni bro.jemput dtg ke blog gua @ tekok beriuh
Latest update : Syaitan Dalam Lagu

El-Janna said...

pecah dada? hoi cemane kipas cm tu.. erghh tension

Namee Roslan said...

eh yg pasal rumah tu ??gila2 kaw2 jahat punya tuan rumah :D