=

Wednesday, September 7, 2011

GAMBAR KERETA PERSONA R


ASSALAMUALAIKUM
SALAM SEJAHTERA

Bangun pagi aku ingat blog, ontheway nak ke tempat kerja aku ingat blog lagi, sampai di tempat kerja aku bukak blog, bila aku takde kerja nak buat aku jalan-jalan baca blog orang...bila aku dah bosan tahap gaban aku akan tulis blog..so, pagi ni aku nak tulis tentang satu perkara yang pernah digembar gemburkan oleh kawan-kawan sebelum ni..eh pernah ker?hehe..


sebelum ni aku ada tulis tentang kereta keluaran proton di SINI....dan jugak tentang kereta saga fl di SINI, yang tak baca lagi boleh baca ye...

hari ni aku nak share tentang Proton Persona R..kenapa aku nak share tentang tu? sebab aku ingat kata-kata sepupu aku time raya haritu...dia cakap tak lama lagi Proton akan keluarkan kereta baru iaitu Persona R..so, tadi pagi aku teringat kemudian try carik-carik dalam google..dan hasilnya seperti di bawah ni..korang boleh tengok yer...menarik jugak..hehe...

Kalau Suka,Tekan La Butang Like :)

2 orang mendoakan Mr Baiz dimurahkan rezeki:

Namee Roslan said...

fuh..dasyat lah design dia. kereta sport ke nih? tp engine nk kena power la. jangan engine kancil pulak. hehe

Mr.Baiz said...

cntik kan kalau cm gambar tu