=

Tuesday, September 13, 2011

PERODUA MYVI BARU 1.5 EXTREME MAJESTIC YELLOW

cantik kan???sporty gitu...

~pinjam gambar kat pakcik google~

sebelum ni perodua telah keluarkan design baru seperti di SINI..aku tengok dah ramai orang guna..ke mana-mana mesti terserempak design tu..apapun aku rasa, mereka mesti lagi frust menonggeng sebab akan berselisih dengan kereta yang bertemakan "lagi power, lagi best" ni, yang kelihatan lebih sporty...menyerlah gitu..warna kuning..

untuk yang berminat jom lah kita pakat ke showroom perodua mulai 15 september 2011..harga mampu milik..mampu milik ker?..boleh kot..trylah korang pergi showroom nanti..

kalau berminat dengan proton pulak boleh tengok keluarannya di SINI...walaupun perodua keluarkan 1.5 extreme..aku tetap cintakan kereta keluaran INI..dan aku juga akan frust menonggeng kalau proton keluarkan design baru INI...hukhuk..

Kalau Suka,Tekan La Butang Like :)

5 orang mendoakan Mr Baiz dimurahkan rezeki:

asamasin said...

mantap.. :D

DoodleLicious said...

yeahhh..yang ditunggu-tunggu telah tiba

iyka syafika said...

cntik mmg cntik tp sya xminat sgt wane kuning..huhuhu

Qaseh Qistina said...

smart la

Namee Roslan said...

cantik tp nampak macam romeo ja kaler kuning nih. hehe. kalau laki nampak romeo..kalau prmpuan okay ja :)