=

Monday, September 12, 2011

DISIHIR GUNA GAMBAR DALAM FACEBOOK

Zaman teknologi ni pun masih ada guna sihir-shir bagai..haish...bahayakan kawan-kawan...tulah bahaya kalau kita main masuk je gambar dalam social network ni...nanti senang-senang je kalau ada orang nak buat jahat kat kitakan..amek je gambar dalam sosial network..hati-hatilah..sebelum ni ada kes yang gambar-gambar di ambil dari laman sosial lepas tu ditubuhkan group seperti di SINI..

terbaru, seorang wanita disihir oleh bekas teman wanita kekasihnya..dipercayai gambarnya diambil di laman facebook untuk tujuan sihir..untuk berita lanjut boleh baca SINI...





Kalau Suka,Tekan La Butang Like :)

14 orang mendoakan Mr Baiz dimurahkan rezeki:

♥CIK SHA♥ said...

erk? macam2 betol..zaman moden pun ade org main sihir2 lagi..haishhhh..

anamizu said...

yess haruslah berjaga2..
zmn skg smua possible :(

Ahmad Ismi said...

bahayanya
X payah upload gmbr lah kalo gtu

dylla fadzil 小草莓 said...

haihhhh. mcm ni pun ada hmmm :/

BeloG MTT said...

Bahaya betul sekarang ni,jangan katakan yang tak di kenali,yang kenal kita pon kadang kadang tergamak.. =..="

Pernah melalui,sakitnya tak tertanggung =..="

Namee Roslan said...

zaman skang ni teruk lah. takut. kita ingat dunia makin modern pemikiran orang pun makin modern. tapi sama je maish cetek. syirik tau buat macam ni.

Mr.Baiz said...

@♥CIK SHA♥tu la pasal..tak fhm betulla

Mr.Baiz said...

@anamizubetul tu..macam2 boleh jadi..

Mr.Baiz said...

@anamizubetul tu..macam2 boleh jadi..

Mr.Baiz said...

@Ahmad Ismisaya pun takut nak isi gambar tapi nanti cam ne orang nak kenal kita kan,,hihi

Mr.Baiz said...

@dylla fadzil 小草莓memang ada..tgk tu dah ada yang kene..

Mr.Baiz said...

@BeloG MTTjahatnye orang yang buat mtt tu..takde hati perut tol..

Mr.Baiz said...

@Namee Roslanzaman sekarang ni la manusia makin mundur pemikiran kan..

Anonymous said...

Wonderful day for you, before I apologize This information may not be useful for some people, and maybe for some people is very rewarding. This information about the product mebeli Vimax, purchased Vimax in brasil, and in France. please visit Vimax Brasil, Vimax France. I hope this information is useful for you. Onde Comprar Vimax.