=

Sunday, August 14, 2011

BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?

bersegmen lagi pagi ni...kalau sape-sape berminat boleh join SINI..tutup petang ni..jam 6...

Kalau Suka,Tekan La Butang Like :)

66 orang mendoakan Mr Baiz dimurahkan rezeki:

yayaconan said...

jemput singgah :)

http://cikdayaconan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Izzul Amir said...

nice blog ;)
singgah sini jgkk ;)

H.J said...

tengah doakan baik agar cepat kawen..wakaka

W a n a Eiskay said...

Singgah sini jugak :D

http://belogwanaeiskay.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-belog-saya-best-tak.html

osHin said...

singgah ke blog best :)

cayang GIRANG muahx muahx said...

dr belog abg ben tros kew sini :)

http://cayanggirangmuahxmuahx.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Mr.Baiz said...

terima kasih semua..

Run Away said...

singah sini balik...;p...sy dah wang kod tu...;d..jadi ke tak..entahlah...;d

Sarah Muhaimi said...

blog yang simple but nice ! singgah sini ye..

http://sarahmuhaimi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

SITI NOORNADIYANA said...

doakan mrbaiz cepat kawin jugak. heee. XD

Anis Athia said...

balas kunjungan..thanks for ur opinion, nnt kt tukar size tulisan ^_^
blog macho!

SoLy SoLicious said...

dtg singgah belog best :)

P/s : cepat2 la kahwin ye..eheeee


http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Cik Purple Pinkypuff said...

lagi best.. wohoho.. lagi best wohoho..:P (nyanyi ikut iklan myvi ) singgah dari segmen BA, salam ukhuwah.. jemput ke blog saya yg tak seberapa tuh..:] BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?

Mr.Baiz said...

hehe..tq semua...kalau doa u all termakbul kan best..nak kawin..hahaha..duit tak ade tapi hati mahu kawin..ape daya ku..aku malu..hehe

Aku DaN SeSuAtU said...

wahh DSLR ...jeles nie

http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

adamainaa.com said...

Assalamualaikum

Singgah dari segmen abg ben dan tambah kenalan di sini.

1st time datang :)

cpt je loading blog ni. best :D

jemput singgah ke blog saya juga ya

http://www2.adamainaa.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-tanya-blog-saya-best.html

cx's said...

cx dtg sini!!! pewit.. byknye awan kat blog die.. segar udara kannn. heheh Ben Ashaari tanya blog saya best tak?

haslinda said...

hai... linda singgah sini :)

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Nurhasliza Jeffry said...

Hellopp! Datang ngintai-ngintai belog beshh ni. :D

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Luqeem™ said...

snggah..tgk blog yg best ni!

jom singgah :)
BA:Blog saya best tak?

Nadzirah K. said...

woot2..datang sini :)
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

QasehSuci said...

salam kenalan ... dari belog abg beben ... Qaseh singgah sini...

☀ Izzaty Hedry☀ said...

singgah dri segmen abg ben ..=)

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Amoi said...

nak ipad kt header tuh!

Miss Nadya said...

nad tak join tapi datang nak tengok blog ini..salam perkenalan dan selamat berpuasa..^^

new entry :: Day 07 - A picture that makes you laugh

Iffah Afeefah said...

aiyo nk kwen ke


selamat kawen cepat

doa sndri jgn lupe

ninie_azriena said...

datang singgah dari segmen abg ben..
salam persahabatan dan selamat berpuasa dari ninie untuk empunya blog..

blog best..eppy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Mohd Hakimi Zulkifly said...

MHZ buat kunjungan balas..
Blog ni best..nmpk kemas dan sangat santai..all the best and happy blogging

http://mhzmc.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Zul Fattah said...

terjah dari segmen yg sama...
saya suka...suka sangat blog ni..
best...

already follow u..

http://zulfattah.blogspot.com/

CikMiMiey said...

singgah dtg berkunjung ke belog besh ni dari segmen BA :)

jemput singgah sni juge

http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

p/s : moge2 cepat kawen .. huhuu

Cik Nani Noraini said...

thaks folo sy..
folo kamu semula!

btw, nice blog! :)

FYA PELANG! said...

pergh ! ramainya da komen !! mantap :) tengs sudi komen di blog fya :) nnti, jgn lpa dtg lg :)




jmput jgk join sgmen :)

^ C.e.n.g.k.i.h ^ said...

woot~ singgah balik..
perkenalan diterima hehe..
nice blue blog! :)

TeAqArH said...

salam..singgah dr segmen BA.....cari info n cari kenalan..^_^

http://naklempang.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

AiDa SyaFiQa said...

header blog menarik!!!!!
hehe..singgah sini~

cikji said...

jenguk kembali dari segmen BA

asyiqin nasir said...

best!

c i k a n a said...

terjah kamo pulak..blog mr.baiz yang best

http://anasweetblueberry.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Terbang Bersamaku said...

comel blog awk siap ade awan2..rase mcm nak terbang jer...hehhehe...=)

Salam perkenalan dan selamat berpuasa..

aimie amalina said...

wee
cek baiz!
sy dtg nih..hehehe..dh follow juga =)

selamat cepat kawen..kiki

cik najihah said...

singgah sini juge :)

EKA AMIN said...

blog best..singgah da..:)

cik najihah said...

singgah sini juge :)

'mitchie' yusoff said...

best ah background tu!

Diba Humaidi said...

salam kunjungan dr saya:)
such a simple blog with good info..keep up your writing!

DoodleLicious said...

Hyeee...

Salam perkenalan, ^^

datang menjengah walopun tertinggal ketapi nak join, huhu..

farah hanim said...

singgh mali
blog awan2 ;D
hehhe

AzatLazat said...

hai balas kunjungan
selamat berblogging
:)

azlina_muhammad said...

salam kenal...sy xsempat nak join segmen abg ben..tapi sy tetap nak blogwalking...nice blog n done follow u....n jemput melawat blog sy...http://azlinamuhammad.blogspot.com/2011/

jehanfrhin said...

salam ziarah!!

singgah ke belog best nie !! ^^

Nur Salsabilla said...

Hai! membalas kunjungan anda!

Dah setting bg takde word verification tuh! hahaha

thanx! actually b4 dis dah ingat dah nak cek mende alah tu. lupe lah! hehe

Thnx again. Follow kamu. Keep in touch :P

cnOor said...

jln2 cnie. nice blog :)

http://asliezan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

miss inna said...

lawatan bals dr inna...salam perkenalan..btw,thx sbb drop kat blog inna..^^

Nabila Huda said...

singgah.. dah follow awak.nice blog. suka baca entry awak.. salam pekenalan.

misz sheyla said...

balas kunjungan.. :)

.*.WiE.*. said...

singgah blog best ni.. follow sekali..

Nur Eyda said...

Jalan-jalan dari segmen Abg Ben tanya blog saya best tak...
Nice too know u!...salam perkenalan...salam ramadhan...heee

jemput datang sini..

http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Bro ahmad said...

blog ni ok, nice simple..loading pun cepat...salam ramadan,

Lulu Caldina said...

Hai awak!! :)

Owh, akhirnya lulu berjaya sampai ke sini terjah semua blog yang join segmen encik ben ni..

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

wahida idris said...

waahhh, blog ni best!

sory terlepas train pulak. huhu

asri (asrirayrock) said...

singgah balas

blog yang besh jugak......

aku dan segalanya said...

http://segalanyaaku.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

singgah bls

Syarafi[skyforce331] said...

blog nie pun best :)...nak follow laa

Fad said...

hai!!!cikgu fad dtg..thanks dtg blog cikgu...have a nice day..cikgu follow sini..jom kenal2...

Mohd Syahidi said...

salam....
dtg terjah blog best...

follow kamu....

http://sa-xi-di.blogspot.com/

trimas bnyk2....

Syafiqa said...

Assalamualaikum,tq sudi singgah n komen, yup dari segmen BA gak. Blog nie best la, header lawa, background pun cantik :D salam ramadhan