=

Monday, October 31, 2011

1ST GIVEAWAY MR BAIZ ~ RM300 untuk di Menangi!!!

STICKY POST = ENTRI MELEKAT

Assalamualaikum..ini merupakan giveaway yang julung kali nya "Mr Baiz" buat..so, kawan-kawan semua dialu-alukan , dijemput, di invite, di apa lagi ye.:)..untuk menyertai giveaway ini..


CARA-CARA NAK MENYERTAI GIVEAWAY NI : 
  • letak banner seperti di atas buat 1 entri yang bertajuk "1ST GIVEAWAY MR BAIZ ~ RM300 untuk di Menangi!!!" dan link kan ke entri ini..
  • Follow blog Mr Baiz dan blog penaja di SINI  untuk update sepanjang giveaway..
  • kalau tak keberatan Like SINI sekali..*ecececeh...pomot sikit..hihi..jangan marah yer..
  • nak tag kawan-kawan lain pun amat digalakkan...lagi ramai lagi meriah..
  • 3 pemenang akan di tentukan dengan Random.Org.
  • tinggalkan link post anda di entry ini.
  • tarikh tutup penyertaan : 31 Oktober 2011
HADIAH-HADIAH YANG MENARIK MENANTI ANDA :



PEMENANG 1 
HOTPERFUME 20ML (2BOTOL) + 5 ML (4 BOTOL) + PERFUME KERETA GANTUNG (1) SPRAY (1) + AROMATHERAPY CONE (1 BUNGKUS) + CITRONELLA CONE (1) SPRAY (1) (Hadiah bernilai RM130)

PEMENANG 2 
HOTPERFUME 20ML (1 BOTOL) + 5 ML (3 BOTOL) + PERFUME KERETA GANTUNG (1) SPRAY (1) + AROMATHERAPY CONE (1 BUNGKUS) + CITRONELLA SPRAY (1)
(Hadiah benilai RM90)


PEMENANG 3
HOTPERFUME 20ML (1 BOTOL) +  5 ML (2 BOTOL) + PERFUME KERETA SPRAY (2) + AROMATHERAPY CONE (1 BUNGKUS) + CITRONELLA CONE (1)
(Hadiah benilai RM80)

P/S : URL entri penyertaan sahaja akan di approve. Sebarang pertanyaan di SINI
RM10,000 UNTUK DIMENANGI


PENYERTAAN TELAH DITUTUP :)

Kalau Suka,Tekan La Butang Like :)

326 orang mendoakan Mr Baiz dimurahkan rezeki:

«Oldest   ‹Older   201 – 326 of 326   Newer›   Newest»
Sis Bell Purple said...

saya join ! ^^

http://bellpurple.blogspot.com/

N U R A L Y N said...

alyn juin sini :)

http://myselfdilara.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Ali Irsyad said...

Saya first time join apa2 yang dianjurkan dalam blogger :D
Thx for anjurkan ye? :)
http://finaldiary.blogspot.com/

Ainur Hamzah said...

boleh join lagi kan? hehe. so, saya join :)

http://ainuraqidah.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Dyla Adlina said...

Join .

http://dyladlina.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Nurzafirah Ilzan said...

assalamualaikum.. join jgak!..
http://nurzafirah99.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-faiz-rm300-untuk-di.html

erleena said...

wahh rmaynye juinn , nengok jela huk3

bella ichinary said...

join juge nie .. ^_^

http://bellatashi.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

ayiel said...

dgn berbesar hatinya saya join :))

http://ayielefthanded.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

FarhanahAdzlan said...

JOIN=)

http://farhanahadzlan2.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Ani Nurhananina Abdullah said...

join !

http://aneeneena.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

:)

Myera Jasmi said...

Myera join :D

http://myerasukecokelat.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

eika said...

Rmainye dh join. Eiqa join yer :)

http://eiloiz.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

NurZuriana said...

http://mem0ries-till-end.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

♥ Nurhusna Syabani Hamzah ♥ said...

http://aqupunyekesahbukankau.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

hari nie last day giveaway nie kan :) una harap rezeki una ade kat sini :) harap penyertaan masih boleh di terima :) heee :D mekasihh ^^

Mowmoy said...

SAYA NAK JOIN ~

http://mowmoy520.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mrbaiz-rm300-untuk.html

sarah cika's said...

http://sarahcika.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Join! syarat2 semua saya dah buad!

~ Cik Pelangi ~ said...

join jugak
http://diyanarauzi92.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

liLo_heMuh said...

mr baiz , eyja join sini taw . ini link eyja .
http://wwwlilohemuhhemuh.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Cahaya Hidup said...

Saya join juga GA ni ye..... :)

http://ceriteragadis87.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

deeya_shouranlee said...

yeay!! nak join jugak...

http://doubledeeya.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Isyaqila said...

mau join jugak . =D

http://asimplestgirlstory.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

mishnurlin said...

http://mishnurlin.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

da join..

Akeyla Frr . said...

NAK JOINNNN ;DDDD


http://a-door-able.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Miss Nurul Atikah said...

Saya join tau.. thanks coz wat giveaway yang menarik ni..

http://awansamudera.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Miss Pelangy ♥ said...

http://pelangychinta.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

AkU wAniE said...

jOin jugak...hope lucky at here... http://aku-wanie.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

wanie said...

join sini....hope lucky at here...hihi....

http://aku-wanie.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Suhaida Asyikin said...

saya join XD

http://suhaida19.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm-300-untuk-di.html

Fairuza's Shop said...

http://fairuza-shop.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

hafizmasran said...

AKU JOIN

http://duniaseorangremaja.blogspot.com/p/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

eyra fieyra said...

eyra join taw :)

http://eyrapuwplelixious.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

aMira~ said...

mia pon join! :)

http://discovermyfeelings.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

♥Putri ilyanie♥ said...

Putri nak join ye.. nie link..
http://putrilyanie.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Susen Nana said...

mau join juga

http://susennanapunyacerita.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

ziela matts said...

ziela join tau :)

http://zielagunduds.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

ziela matts said...

http://zielagunduds.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html


saya join !

er fan said...

hye Mr. baiz ifan join nieyh ;)

http://hikayaterfan.blogspot.com/2011/10/1st-giveayaway-mr-baiz.html

yana sopian said...

cik yana join.. :)

http://honeymiaka91.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

yqnq ellyana said...

join jugak

http://alyaeyanaqaisara.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

yana sopian said...

cik yana join.. :)

http://honeymiaka91.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

✿ Cik Nisa ✿ said...

http://khairunnisaatikah.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Cahaya Kelembutan said...

salam...sy join jgk yer...

http://liyanasaffie.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Amy Munirah said...

join :)

http://amymelonstrawberry.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Budak blogger said...

http://iebah.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Alia Natasha said...

alia join :)

http://scha-natasha.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-by-mr-baiz-rm300-untuk.html

Adek Pijat said...

sy join..
http://138dirah.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

ⓌⒶⓉⒾⒺ ⒹⒾⓂⓅⓁⒺ said...

join :)

http://gelakketawabersama.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

LuvIeka said...

ieka join sini !!..:)

http://emogirl5560.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

chipalicious said...

http://vanillachipalicious.blogspot.com/2011/10/giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di-menangi.html

saya join :)

'Ainun Qalbi said...

http://ainunqalbi.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Cik Akmal said...

nurul join...

http://sicantiksiezuka.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

RED STRYDER said...

done!!! red stryder join
http://podaskata.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

cik gurlzanne said...

Hey hey . kite join 1ST GIVEWAY MR BAIZ okeh .

http://gurlzanne.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Kidal Tegar said...

tak ketinggaln tok join gak .. =)

http://syazananordin.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

nysa domo said...

join :D

http://beloggadisbiru.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

mIZz cHoKiE-ChOkiE said...

mizzchokiechokie join jgak.. winkk winkkk

http://kesahmizzchokiechokie.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

AMYYRA said...

http://onepastalasferaamiera.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

DAH JOIN

eylaaa's here said...

http://luckychicks93.blogspot.com/2011/10/88.html Join :D

sharul izam said...

da join
http://sharulizam.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

haniera said...

sy joinn :)

http://mushieramarshmello.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

fiezahkecik said...

saya join :)

http://fiezahkecik.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Mizdep said...

saye join. :D hihi

http://mizdep.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

ciksyieda said...

nak join jugak..

http://ciksyiedacontest.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Azmi Khan said...

dgn ini sy juga ingin mencuba nasib....

http://information-in-technology.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Azmi Khan said...

dgn ini sy juga ingin mencuba nasib....

http://information-in-technology.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

hema said...

sy pun join juga

http://bloguntukikutperaduan.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

terima kasih

rabiatul said...

C!k Ruby join....

http://sukeduke-rabiatul.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Azmi Khan said...

dgn ini sy jg ingin mencuba nasib.....

http://information-in-technology.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

rabiatul said...

C!k Ruby join yee...

http://sukeduke-rabiatul.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

rabiatul said...

C!k Ruby join

http://sukeduke-rabiatul.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

cik eyqa :) said...

join mencuba nasib :)
http://sweetlikecuppycake.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Nurul Aynabylah said...

Ain pun nak join :)

http://aynabylah95.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Nurul Aynabylah said...

join :)
http://aynabylah95.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

bdakkacamata said...

michan joined too
http://bdakkacamata.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

ayasama said...

join sini . (>.<)V

http://hatikejari.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

bdakkacamata said...

http://bdakkacamata.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Ejan said...

Join

http://ejan-nyoknyek.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Ct Nur Syafiqah M.K said...

Chiqah ikut GiveAway nie...

http://syafiqahkamari.blogspot.com/

Miss Erudite said...

Join sekaki :)
http://misserudite.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Ct Nur Syafiqah M.K said...

Chiqah ikut GiveAway Mr Baiz

http://syafiqahkamari.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

nursabrina said...

saya join :) http://nursabrinanorhashim.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

nursabrina said...

http://nursabrinanorhashim.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html saya join :)

Nisya said...

ramainye join . saya join GA ni .
hopefully menang, Amin

http://sweetlittlewhat.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

HaniS said...

JOIN JUGAK =)
http://yananyss.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mrbaiz.html

Hanani said...

join :)

http://www.rainbowmeadow.co.cc/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

dean said...

http://dean-chumell.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

join sini bhaa - -"

Intan Wandalaara said...

Hi..Kak lily join ni.. :)
http://intanwandalaara.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Muhd Fadlin said...

hey hey hey, saya join.
syarat2 sume dah ikut :)

http://myworldfadlin97.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Miss Bleery said...

Saya join !!

http://missbleery.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

♥ Syikin_My ♥ said...

nak cuba join jgk :)

http://syikinpunyer.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Nurul Atikah said...

adek join jugak :)

http://eyka4rever.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Mr. Z dan Mis N said...

done..here.

http://zubir5588.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

have been ur follower
JANGAN KLIK SINI

follow saya kembali yer di SINI

eyka haron said...

still sempat kan ? :]

http://eykapunye.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Queen Of Heart said...

budak kecik boleh join kann ?? heheh :)

http://queen-nouvelle.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

shahniza hasmadi said...

saya dah join n ikot syarat2 nya :) *nak menang nak menang ! hee :D

http://shahnizahasmadi.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

nurul ezzatie zulkarnain said...

http://ezzatie-ezzatie.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

done!!

Nurin purple said...

nurin join tau !! nie link yer..,

http://miss-purple-story.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

deeya_shouranlee said...

join.. http://doubledeeya.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

masyitah abdullah said...

cik panda join ye... =)

http://masyitah88.blogspot.com/2011/10/jom-join-giveaway-mrbaiz.html

miranawi said...

mira join tao

http://nurhazmira.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300.html

Hunnym Syot 美智子 said...

http://syot-hunnym.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

mieraa mohamad said...

saya join ye :)

http://bilamieramembebel.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Cik Cura said...

join=)

http://jombacabelogsaya.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Alissya_Yana said...

Join ye...
http://nature1002.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Yaya said...

yaya nakk join ini , http://nuryasmin-blog.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Rara Amaniey said...

rara join,,haha,,last minute^^ nyh link
http://raramaniey.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

ahmadkhairulfirdaus95 said...

saya join

http://khairul-cerita.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

husnazahidi said...

husna join
still da msa kan..hik3...

http://cikhusnasukaoren.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

::. SeydaSulaiman .:: said...

blogger baru datang singgah. waahh! banyaknya hadiah. nak join tapi tak sempat. tak ada ke untuk promote blog untuk kawan singgah n follow blog kita? sbb seyda nak kumpul follower ni. hehe

::. SeydaSulaiman .:: said...

blogger baru datang singgah. waahh! banyaknya hadiah. nak join tapi tak sempat. tak ada ke untuk promote blog untuk kawan singgah n follow blog kita? sbb seyda nak kumpul follower ni. hehe

♥ NashaAtie ♥ said...

I'm joining !

http://mylovejonghyun.blogspot.com/2011/10/hai-semuaaaa-nak-masok-ga.html

IMarina said...

http://imarina95.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

syima harun said...

syima join :)

http://syimaharun.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

emma said...

emma join tau.
nie linknye. :)

http://emma-ilyfsdm.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Fatin Diyana said...

atin datang join..

http://penyupenyuhijau.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

MR simple said...

nak join!!!!!
http://ameerul-smkdatosulaiman.blogspot.com/
dah siap terima kasih~

Masduranisaqaseh said...

dah join.... last day.... hope diterima... tq

http://masduranisaqaseh.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

asyikin said...

join

http://asyikin-ga.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Ct Nur Syafiqah M.K said...

sya join GIVEAWAY nih..

http://syafiqahkamari.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

mR_popkoRn said...

Hype.. sume yg join cm gurl jer..
laki xde ekk.. tp sy da post ni cm ne?
Hehe

http://arjunapopkorn.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

n@n@ said...

http://yuslianayusof.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Adah dimie. said...

saya join bole ?
http://lurvelollyou.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Zylee Rahman said...

Saya join ye :)

http://zyleerahman.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Tem0yo said...

TEMOYO TURUT IKOT JOIN..HUHU


http://temoyopurp.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk.html

Eyfa Zalifa said...

cuba nasib..join sekali..

http://zalifa97.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

«Oldest ‹Older   201 – 326 of 326   Newer› Newest»