=

Tuesday, November 1, 2011

KEPUTUSAN 1ST GIVEAWAY MR BAIZ ~ RM300 untuk di Menangi!!!

ALHAMDULILLAH...Mr Baiz bersyukur sangat sebab 1ST GA yang dianjurkan kali ni mendapat sambutan kawan-kawan semua...Mr Baiz nak ucapkan ribuan terima kasih dan setinggi-tinggi penghargaan kepada semua yang telah memberi sokongan dan dan sudi memeriahkan GA yang tak seberapa ni...memang tak disangka sangat meriah sebab 1ST time buat GA ni kan...seramai 299 orang yang join..tahniah kepada semua...korang memang sporting!!!!

Okay, sekarang tibalah saat-saat yang dinantikan...ceeewahhhh dah macam MC untuk Anugerah Bintang Popular dah...hikhik...dengan ini Mr Baiz nak mengumumkan pemenang yang bertuah!!!!!!!!!

ops sekejap..sebelum terlupa...Mr Baiz berbesar hati untuk menambah lagi 3 pemenang..so, total pemenang sudah bertambah kepada 6 orang...3 pemenang yang pertama akan mendapat hadiah-hadiah seperti yang telah di maklumkan..dan 3 pemenang yang baru ditambah akan mendapat hadiah berupa Souvenir Kaca ada word gitu..nanti masa besday kawan boleh lah bagi hadiah kat dorang yer dak?hehe...

untuk pemenang pertama :-

untuk pemenang kedua :-

untuk pemenang ketiga :-

untuk pemenang keempat :-

untuk pemenang kelima :-

untuk pemenang keenam :-

korang boleh semak nama-nama korang di SINI
  • untuk pemenang pertama hingga ketiga korang boleh tengok hadiah seperti di SINI
  • untuk pemenang keempat hingga keenam hadiah berupa 1 souvenir kaca yang ada wording khas untuk friend gitu... :)


kepada semua pemenang sila tinggalkan nama dan alamat korang untuk penghantaran hadiah ke email :- dbaiz_ent@yahoo.com



Kalau Suka,Tekan La Butang Like :)

21 orang mendoakan Mr Baiz dimurahkan rezeki:

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

ala..tak menang pulakkk

miss ana said...

waaaa...sipi2 nyeee.....kite 187...ish2..x dew rezeki nampak nye,,,tahniah buat pemenang

Joel Leslie said...

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... patah harapan! DD: tidakkkkkkkkk!
hehehee

tahniah pemenang! :)

Mohd Khairi Khadzir said...

huu xde rezeki hehe ...xpe2, tahniah kpd smua pemenang (^___^)

Lyssa Faizureen said...

wahh .tak sangka , boleh termenang pulakk . no.6 ! HAHA :) thnxxx Baiz ! ^_^

kakngah said...

tahniah pd semua yg menang...

Misz Azney said...

alaaaa. . xmenang poms. . hurm. . cediyh nyer. . sy nom 8. . sipi2 je. .xpe lha

Miss Nurul Atikah said...

tahniah ye pada yang menang.. =)

Nad Omar Saja said...

HHAA . knpa x 25 ? knpa 35 ? HAH
Anway congrats

kaklong said...

tahniah kepada semua pemenag!

Nur Syahida said...

syeeda tersenarai? 123?..Alhamdulillah syukur

=naBieLa sHahRin= said...

35??itu no sy..tengkiu mr baiz...

QasehCinta said...

ala no terbalik jew....96....kalau 69 dh menang dh kn...huhuhu

Namee Roslan said...

tahniah untuk yg menang ! :)

Qienah said...

lama dh xbertuah.huhu.pepn, tahniah buat semua ye..:)

SyUhAdA said...

thniah kpd sume yg mng..

deeya_shouranlee said...

tahniah kourank.. (,")

Myra Jay said...

Tahniah pada yang menang..

Nani said...

tk menang T^T
tahniah pd pemenang.

NadyaBubble said...

congratulation to the winners :)

Alissya_Yana said...

tahniah untuk pemenang