=

Sunday, October 23, 2011

CINTA SIBER OH

nak join klik Banner

Cinta Siber? bagi aku cinta siber ni ada kebaikan dan juga keburukan..so, pandailah kita membuat keputusan...

antara kebaikan cinta siber :-
  • kita bebas memilih siapa yang kita mahu bercinta.. hahaha..
  • kita boleh mengenali terlebih dahulu pasangan tanpa berjumpa.
  • kita boleh berhubung 24 jam anytime, anywhere
antara keburukan cinta siber :-
  • mudah tertipu
  • tidak mengenali dengan lebih dekat
  • melalaikan.
  • lain-lain boleh fikir sendiri..hihi.. jangan marah yer..

apa-apa pun korang ada akal fikiran korang boleh fikir mana baik mana buruk, so, bertindak mengikut akal fikiran yang waras..:)

Kalau Suka,Tekan La Butang Like :)

6 orang mendoakan Mr Baiz dimurahkan rezeki:

♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ said...

mmg pon.... ade baik ade brukk tp, rsenye byk buruk.... hoho..

Namee Roslan said...

cinta siber ssh sgt nk percaya lg2 zaman sekarang ni di mana semua org rambang mata. macamm mana nk create cinta sejati kt zaman cyber kalau semua gadis pun edit gambar kasi cun. hehe

aida4eva said...

rasanya mcm byk buruk dr baiknya kot..

pandangan masing2...no offense :)

http://aida4eva.blogspot.com

BiQa HatmiN said...

semua kat aburuk lebih byk..ape citer..hehe memang betul kot..

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

hai singgah dari blog ben. Hmm ada sepupu kita bercinta di facebook, tengok muka hensem gila. Rupenya bukan muka sebenar. Kitorg kesian kat dia..

Jom tukar bloglist WAJIB KOMEN nak di sini -->

Semua Dijemput Masuk Bloglist Saya

safwanmahzin said...

guna otak untu berfk bukan guna lutut..=)


http://thelazy-ism.blogspot.com/2011/10/cinta-siber-oh.html

singgah sini..=)