=

Thursday, October 13, 2011

MEMANG SAH BEN ASHAARI DAN MAT GEBU JIRAN SEPAGAR

Mesti korang semua kenal Ben Ashaari (Santai Bersama Ben Ashaari) dan Mat Gebu (Dapur Tanpa Sempadan) kan? so, aku tak nak cerite banyaklah, sebab korang semua dah kenal..

Ok, dalam entry ni aku shortform kan nama dorang boleh? boleh ye Bro Ben dan Mat Gebu? harap jangan marah yer..

Korang perasan tak dalam entry dorang, dorang selalu cakap yang dorang ni berjiran, kan?kan? ada perasan tak?kalau tak perasan boleh baca kat SINI...

haha..BA dan MG ni bukan saja berjiran..malah dorang ni ada hubungan..hihi..hubungan apa ya???...kalau korang nak tahu korang boleh baca kat SINI....

korang jangan pikir bukan-bukan pulak ye..walaupun dorang ni berlainan aliran..tapi dorang boleh bekerjasama antara each other..nama pun berjiran kan..perlulah mengambil tahu, jangan duduk buat hal sendiri..anything happen..jiran jugak yang akan bantu kita...yer dak?.....nak baca sejarah antara mereka, boleh baca di SINI..

ops sorry panjang berleter...ekceli apa yang aku tahu mereka ni memang serasi bersama, jiran yang serasi...kenapa aku cakap macam tu? sebab, aku dah nampak dengan mata aku sendiri yang dorang ni memang berjiran...nak bukti???nak???

jeng..jeng..jeng


haha,,, ni bukti dia..dorang memang berjiran kan???tulah nama nya..serasi bersama..kalau dah serasi bersama...susah senang akan mereka harungi bersama..resultnya mereka akan berjaya bersama-sama juga..contohilah mereka..(pesanan untuk aku sendiri)..

anyway, terima kasih banyak-banyak kepada BA dan MG kerana sudi follow my blog yang tak seberapa ni..seronok kot bila bukak blog tengok-tengok Bro berdua duduk berjiran..hihihi..:)



Kalau Suka,Tekan La Butang Like :)

10 orang mendoakan Mr Baiz dimurahkan rezeki:

Snazzy Naz said...

hehe, tu arr...tp naz, abg ben dah follow awal dulu...mat gebu baru semalam :)

Namee Roslan said...

walaupun top tapi diorg tak kedekut untuk follow. mat gebu tu lg ah, traffic tinggi gila.pastu tak sombong :D

Mizfantagiro said...

hihihi..syerasyi bersyame...huhuhu

shiema sufian said...

seriously jiran :D

Mat Gebu said...

Terima kasih dari DTS dan BA (on behalf).....

Mr.Baiz said...

@Snazzy Nazhihi dorang ok kan..

Mr.Baiz said...

@Namee Roslantu;a pasal namee..dorang bagus tak sombong..

Mr.Baiz said...

@Mat Gebusama-sam kasih..hihihi..terima kasih kembali ye..u olz memang serasi..hehe

Ryo Azhar said...

Baiz ropanya.......nak sign!!!!!!

Lyssa Faizureen said...

heheeh . diorang neyy memangg SATU KEPALA ! hehe ;) hidupp berjirann ! :)