=

Monday, October 10, 2011

SIAPA NAK MAKAN KAT RESTAURAN SECARA PERCUMA?

Kalaulah macam ni lokasi restauran yang aku akan bukak...dan kemudian aku buat promosi makan secara percuma untuk 1 bulan..agak-agak korang nak datang tak?

~perjalanan dimulakan dengan menaiki Cabel Car~

~kemudian teruskan perjalanan melalui pelantar kayu~

~pastikan berpegang pada rantai yang dilekatkan pada dinding~

~kini hanya tinggal beberapa langkah sahaja lagi~


~di sini agak curam sedikit, perlu berhati-hati dan masukkan kaki ke dalam lubang pada dinding~


~beberapa langkah sahaja lagi~


~akhirnya!!!sudah sampai....hehe..ok tak lokasi restauran ni???restauran yang terletak di Gunung Huashan, Wilayah Anhui, China..

notakaki : agak-agak laku tak kalau buat restauran kat lokasi macam ni??tak mustahil kot..sebab Lim Goh Tong pun buat bisnes atas bukit yang sememangnya mustahil untuk berjaya tapi see sekarang..walaupun ramai kawan-kawan dia anggap dia gila..tapi dia dah buktikan yang bisnes atas bukit boleh berjaya..

-di mana ada kemahuan di situ ada jalan-


RM10000 untuk dimenangi

Kalau Suka,Tekan La Butang Like :)

9 orang mendoakan Mr Baiz dimurahkan rezeki:

Cik Bunny said...

kompem tak pergi. baik masak makanan sendiri =.=

pinky_liscious said...

uish gila ah...yg tak leh bla tu jalan atas pelantar kayu...seram!! haha..jujur la kalau sy takde makne nk makan kt tempat ni..before makana kenen tempuh maut dulu..oh tidak!!!!!!hahaha

Adylia Qarissa said...

hahahaa...dkna rela tak dapat makan free sebulan kalau nak makan pon kena gadai nyawa...

kalau mati terjatuh tak sempat sampai restoran tu pasti mati mata pejam tak rapat kan?? gluuurrpp ......

Azura said...

wohoho.. gilo.. tinggi bonar.. takut nk pegi

Cik tikah said...

x sanggup kawan!!! dahsyat betul nak g makan je pun =.='

Namee Roslan said...

dasyat gila kalau makanan tak sedap taktau lah macam mana. buatnya jatuh time nk ke restaurant tu..sia siaaaa :)

khairul@kechik said...

fuh.. kalau jatuh tu kompom berkecai badan..kena prepare payung terjun ni.

aimaniman said...

malas masak pun, kalau gini gayanya lokasi restoran, lebih baik akak masak je lee... x ilang lapar dah lapar balik tapi x sampai2 kat bawah gamaknya kalau akak p restoran tu

Mr.Baiz said...

hihi baiz pon tak kesior nk p mkn tempt gitu