=

Wednesday, October 19, 2011

SAYA , BLOG DAN PEMBACA

nak join  klik Banner

Aku berblog untuk memberi info kepada pembaca, selagi aku boleh menulis, aku akan terus menulis..blog aku merupakan satu destinasi untuk aku bercerita, berkongsi sesuatu,...tapi apa yang penting blog aku memerlukan pembaca, tanpa pembaca rasa seperti sia-sia informasi di blog kita..yer dak?

so, untuk itu aku mesti memberikan maklumat yang berfaedah..kongsikan sesuatu bermanfaat..adakah blog aku seperti itu? korang yang baca korang yang nilai..kepada yang membaca blog ini, teruskan..terima kasih very much for r all..Thanks for reading...:)

CARA MELAJUKAN DOWNLOAD

Kalau Suka,Tekan La Butang Like :)

20 orang mendoakan Mr Baiz dimurahkan rezeki:

noraauliyya said...

aipp mr baiz pun join jgak !
oh ye Auliyya salah sorang dari peserta G.A mr baiz .

(datang dari segmen Abg Ben )

far_east said...

betul tue.. setiap blog perlukan pembaca.

BeloG MTT said...

Selain berkongsi sesuatu ianya mendatangkan kepuasan diri juga bila kita berkongsi kann :)

Mr.Baiz said...

@noraauliyyaharuslah,,hihih..thnks sudi join ye..:)

Mr.Baiz said...

@far_eastmelainkan blog yang di private kan..hihi

Mr.Baiz said...

@BeloG MTTbetul tu mtt..setuju..kepuasan berblog lagi best..

Lulu Caldina said...

Salam singgah dihari rabu, bersama join segmen encik ben.. hai awak ;)

TERKINI DI LULU-PAGES

ザイダツアズニ said...

datang melawat dari segmen yg sama...

nurul nabila bt medan said...

dtg dri segmen sama ^^

Cik Kamoo said...

dari segmen Ben...hye

Belog Sambal Belacan said...

salam kenal..singah kembali di sini..polo kamooo..

Dari sudut Hati kecilku said...

haiii,i datang dr segmen BA yg sama..:-D..semoga kamu dimurahkan rezeki.salam perkenalan ya..

wanie wonek said...

follow & singgah dari segmen yang sama. salam perkenalan.

http://waniewonek.blogspot.comf

HafizRahim said...

Salam kenal.Dari segmen yang sama.=)

Entry terbaru saya "HafizRahim.Com : Saya, blog dan pembaca"

Eza Boom Boom :) said...

Jom kenal-kenal! Teruskan berblogging! kalau sudi..Singgahlah blog Eza yer..

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

Syieda_Joy™ said...

Salam Perkenalan dihulurkan ^_^

syieda dtg dari blog Abg BEN ...jom datang blog syieda pulak..^_^

ke blog syieda ^_^

RJ Beena said...

Singgah pagi...sambil2 tinggal jejak :)

HasrulHassan [HH] said...

Erkk rajin ehh masuk segmen .. :) hmm nampaknya lepas ni makin masyukk la bisnes ehhh Mr. Baiz

Oshin said...

sama-sama menyinggah :)

^^eKaTiKaH^^ said...

huuhuu...singgah sini dari segmen yang sama...salam perkenalan.. :)