=

Wednesday, October 12, 2011

AKU CUMA SEORANG BLOGGER

sesiapa nak join boleh klik SINI

blog aku ni blog personal..tapi kadang-kadang ada jugak info untuk dikongsi..info tu banyak aku dapat dari SINI..aku ni tak da bakat pun dalam penulisan..so, ayat pun tunggang langgang..sesiapa yang baca setiap kali aku post entry tu..terima kasih banyak-banyak...tanpa korang blog aku tak hidup..

keistimewaan blog aku ringan kot..hihi..hye korang..blog aku ringan tak? (perasan di situ)..apa-apa pun aku memang addict berblog..seronok bila ada pembaca yang sudi bagi komen yang membina..

walaupun aku tak da bakat menulis sebab SPM , BM dapat 4 je..UPSR dapat B, PMR dapat B, so, hakikat penulisan aku memang terok..

tapi....tapi....ada aku tak kisah..janji orang still faham..hihi...aku semangat bila baca penulisan NAMEE..sebab dia nya penulisan bagus, berbakat, lagi satu dia pandai olah..semua penulisan dia based on dia punya pengalaman hidup..aku mesti terjah setiap entry baru dari dia..




Kalau Suka,Tekan La Butang Like :)

16 orang mendoakan Mr Baiz dimurahkan rezeki:

fieda said...

datang dari segmen yg sama...salam kenal....:)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

Namee Roslan said...

baiz ! hahaha, jangan lah sebut saya. malu sbb saya tulis macam apa je. saya suka baca baiz, hehe. kelakar dan berinfo. :) by the way, SPM saya dapat 3b je bm..:P keh keh.

El-Janna said...

hueh89 nak join juga^^

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Singgah sini lg. Hehe. :)

http://rabiatul-adawiyahcute.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

NormaLiza Mah said...

Hai, saja singgah usha entry.......
dpt tmbah income blog...
usha iklan.

ken said...

saya pun just seorang blogger :)

Miss Nadya said...

melawat..eh,org pahang gak ea??

new entry :: Blog Pilihan Hari Ini ツ

ceriteraliyana said...

hye3!! yana dengan tinkerbell datang dari segmen yg sama.

salam perkenalan!!
hepy bloging!! ^^,

Nafisah Ruslan said...

saya pun suke namee.. dia best :)

gadis melayu said...

walaupown BM teruk masa sekolah dlu x semestinyer x boleh jd blogger yg hebat..^_^

AKU CUMA SEORANG BLOGGER

suha said...

tak setanding namee..so baiz xkan msuk punye blog cik suha..*nangis*




(^_^)

^^eKaTiKaH^^ said...

huhu, singgah sini dri segmen yg same..nice to meet you.. ^^

Arm'z said...

Dtg buat kacau dri blog Abg.Ben.. Jom buat kecoh kat blog sya...

nurul nabila bt medan said...

hye..
dtg dri segmen sama =)

Eza Boom Boom :) said...

Hai awak, eza singgah sini dari segmen Abang Ben..Kalau ada kelapangan, jempot lah datang melawat blog Eza.

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

Mama Qist said...

SALAM KENAL..I FOLLOW