=

Wednesday, October 5, 2011

BLOG INI BUKAN BLOG LUCAH

Minta maaf ye..ni bukan entry lucah..aku pun pelik, kenapa ada orang search tajuk KELENTIT PANJANG DAN BESAR ni kat blog aku???hikhik..

pesanan kepada yang mencari keyword tu..blog ini adalah blog personal. So, kalau cari menda macam tu memang tak jumpa lah..hikhik..

kalau jumpa pun, kat sini yang bertajuk Haish, Lucahnya Nama...tapi kalau yang ko cari tu memang tak akan ada..tengok ni..gelok besar aku bila nampak ada orang cari keyword tu..



apapun kalau korang guna internet tu silalah guna dengan berfaedah...jangan salah guna pulak ye..

Kalau Suka,Tekan La Butang Like :)

7 orang mendoakan Mr Baiz dimurahkan rezeki:

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Main SEO nampak..hehe

Mr.Baiz said...

@JAMALUDDIN ABU BAKARhehe baru nak mencuba-cuba...

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Better panjangkan lagi entry tue kalau nak main SEO. Search engine lagi suka entry yang panjang-panjang dah selitkan la keywords yang kita nak main tue sebanyak yg boleh.

Good Luck..jamal dah create backlinks untuk blog nie..:-)

Mr.Baiz said...

@JAMALUDDIN ABU BAKARthank jamal ur advice..

Aida Azryn said...

pelik2 betol depa cari kan?adeh. -_________-"

Namee Roslan said...

saya taktau apa benda tu tapi dah awak kata lucah. maka lucah lah. haha takkan nk tanya plak. btw, yg x senonoh sgt pi search bnda lucah tu insaf lahh.

Eena Arrina said...

awk..mcm mana nk main seo ni? nak tengok apa org cari kat blog sy..mcm mana tu? ajar blh? pliess. reply to my blog. hopefully.