=
Loading...

Friday, October 14, 2011

EMPAT PELAJAR JURURAWAT DICEKUP BERPESTA SEKS


PIC PINJAM PAKCIK GOOGLE

Kelas’ seks empat gadis
KUALA LUMPUR: Empat gadis bakal bergelar jururawat yang ponteng kuliah di sebuah kolej swasta di Klang, Selangor, sejak beberapa hari lalu, ditahan selepas didapati ‘berpesta seks’ bersama pasangan masing-masing di sebuah bilik asrama kolej berkenaan, malam kelmarin. Gambar hiasan

Dalam serbuan dilakukan pengurusan kolej berkenaan jam 7 malam, dua daripada pelajar perempuan terbabit dilaporkan dicekup dalam keadaan separuh bogel dan dua lagi berpakaian lengkap, manakala empat lelaki berusia awal 20-an bersembunyi dalam tandas asrama kolej.

Difahamkan, biarpun menyedari pemeriksaan mengejut dilakukan pihak pengurusan kolej, keempat-empat lelaki terbabit gagal menyelinap keluar menyebabkan mereka bersembunyi di dalam tandas bagi mengelakkan dicekup, namun gagal.

Menceritakan semula kejadian itu, sumber berkata, pihak pengurusan kolej menerima banyak aduan salah laku keempat-empat gadis terbabit daripada pelajar lain dan pensyarah sejak seminggu lalu.

“Antara salah laku yang dilaporkan ialah tidak hadir kelas dan sering membawa lelaki masuk ke asrama sehingga menimbulkan ketidakselesaan di kalangan pelajar lain.

“Rentetan daripada aduan berkenaan, satu pemeriksaan mengejut dilakukan pihak kolej selepas dimaklumkan terdapat empat lelaki dipercayai kekasih kepada keempat-empat pelajar terbabit menyelinap masuk ke asrama kira-kira jam 6 petang semalam (kelmarin),” katanya.

Menurut sumber, pemeriksaan yang dilakukan empat kakitangan terdiri daripada pihak pengurusan kolej yang diiringi anggota polis itu membuahkan hasil apabila keempat-empat lelaki terbabit ditahan ketika bersembunyi di dalam tandas asrama berkenaan. -hm

NOTAKAKI : Berani sungguh demo-demo ni..kawe dop pahe la, demo duk ngaji gapo dekat kolej tu...awas!!!, jauhi kejutan budaya..berhati-hati memilih kawan..kawan mencerminkan peribadi seseorang..


Kalau Suka,Tekan La Butang Like :)

11 orang mendoakan Mr Baiz dimurahkan rezeki:

Rara Amaniey said...

ape nak jadi lhaa,,culture shock kot,,ermm nauzubillah^^

sabree hussin said...

keberanian anak gadis zaman millenium

azah87 said...

adeh..krna nila setitik..susu sebelanga bakal menjadi rosak..huhuhu...memalukn btOl la dorang nih!

Faez Rusni said...

memalukan nurse je..aduhai

atty's said...

dah gatal sgt nie..

Terbang Bersamaku said...

ape lah nak jadi bebudak sekarang nie ye..makin hari kes mcm nie makin menjadi2...ish3..

Namee Roslan said...

apa faedah dengan pesta seks tu ? setakat bogel2 berempat dalam bilik tu ? cukup menggembirakan ke? serious tak faham. bodoh. lebih gembira kalau score 4 flat.

Ku Azhar said...

hehehe...manusia2...

AkuTracy said...

minta2 diri sendiri dijauhkanlah dari benda2 macamni....

cik Kartun said...

berani tu wat dlm asrama. memang letak otak kat lutut

Elie Lily said...

adoi! jgn jadi macam ni kat diri sendiri n orang sekeliling sudah..