=

Sunday, October 30, 2011

BEN ASHAARI & LYSSA SECRET : Antara dua blog

nak join tekan Banner

apa yang aku nampak kedua-dua blog ni mempunyai persamaan yang ketara..yang paling ketara mereka berdua ni saling memberi...memberi tunjuk ajar kepada blogger-blogger lain tak kira yang baru mahupun yang lama..

Lyssa banyak mengajar mengenai tutorial, Abg Ben banyak menegur dan menasihat blogger-blogger baru..mereka sering memberi pandangan terhadap sesuatu blog..

Kalau u olz berdua teruskan cara untuk saling bersatu seperti sekarang Insyaallah kamu akan terus berjaya di arena berblog..Amin..

Anyway, thanks selalu memberi, menghulur segala yang bermanfaat kepada Baiz..:)


RM10,000 UNTUK DIMENANGI

Kalau Suka,Tekan La Butang Like :)

18 orang mendoakan Mr Baiz dimurahkan rezeki:

NormaLiza Mah said...

ya benar. 2-2 blog ni byk beri input...

Namee Roslan said...

dua2 blog ada tutorial dan segment.

Syieda_Joy™ said...

salam kenalan...^_^ syieda datang dari blog abg BEN dan Lyssa... ^_^ jom ke blog syieda :
http://lovestory313.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua_30.html

NHY said...

woot2. singgah sini. x sempat join tp x pe la. jenguk korang2 dah a..

Cik Kamoo said...

Singgah sini dear dr Blog Ben. Salam kenal and happy blogging!!

♥ MS ♥ said...

salam kenal ^___^

~C-K-K~ said...

salam blogger... jejalan sini dari blog bro ben ashaari... nice blog... teruskan usaha..

Sudi la datang ke blog sy & follow kalau sudi... nnti sy follow balik..

http://jomkongsistory.blogspot.com/

shiema sufian said...

shiema singgah sini. jangan segan segan singgah da follow belog shiema :)

faridah nazurah said...

singgah sini dari segmen yang sama :)

http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

happy blogging :P

Azhafizah[フィザ] said...

from the same segmen >.<
hajimemashite ^___^

fiqah said...

ziarah dri segmen yg sama..salam perkenalan :)

RJ said...

Singgah pagi dari blog BA :)

Eza Boom Boom :) said...

Hai, datang singgah sini dari segmen yang sama.. Salam kenal-kenal yerr. Hope para bloggers semua saling sokong-menyokong antara satu sama lain..

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

Arol Mubin said...

Yuhuuu! Arol datang terjah sini. Salam perkenalan daripada Arol Mubin! :D

# Kalau free, jom jenguk blog Arol!
http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

Sarah Hanim said...

hye awk , sarah dtg serbu blog awk ;) (nada comel)

http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

cx's said...

cx dtg nk kenal2. heheh. hye! :)

sieyla alissa said...

salam kenal gak~

babybabap said...

hai salam perkenalan dari saya ..
ade masa free jemput la datang ke blog saya :)
http://bluebabytoxic.blogspot.com/