=

Monday, October 17, 2011

MENJIWAI WATAK DALAM GAME

kalau korang tengok sampai hais video ni mesti korang geleng kepala..sebabnya boy tu, memang power..main game dengan menjiwai watak dalam game tu..memang bestlah kalau main macam dia ni..tak rugi rasanya kalau bayar mahal pun..step pun hafal sampai habis..memang kerap main la tu..

nilah orang kata kalau nak berjaya kenalah abaikan apa yang orang nak cakap..teruskan usaha..betul tak..jangan tergugat dengan cemuhan, kutukan...macamtu jugak kalau berblog..kan kawan-kawan...tabik spring sekali kat boy ni..hihi..jom layan video ni..



Kalau Suka,Tekan La Butang Like :)

4 orang mendoakan Mr Baiz dimurahkan rezeki:

Mizfantagiro said...

guna tenet kt ofis,xleh tgk vid tu=(

sharifah husna said...

semngat abes gamer nie..haha

Namee Roslan said...

serious gamer ni pelik. boleh hidup tanpa bini pun. haha. 24 jam gameeee je.

narumi sakura said...

dh mcm senaman..mesti bdn die berpeluh leps main gme tukn..

http://narumiaida.blogspot.com/