=

Friday, October 21, 2011

MENTERNAK LEMAK DI DARABIF BURGERS

Semalam lepas Maghrib kawan-kawan ajak pergi IOI Mall Puchong...dah sekian lama merancang nak pekena Burger Darabif..Apa sedapnya pun aku tak tahu..setiap kali lepak bersama mesti dorang asyik sebut Darabif...kadang-kadang garu kepala jugak aku ni..

So, semalam sampai jugak aku di sini...

IOI Mall , Puchong
Lot EG3A, Ground Floor, New Wing



Seriously, bila tengok logo ni aku dah terbayangkan burger nya besar-besar..tekaan aku tak meleset setelah melihat menu yang sangat menaikkan selera makan aku....




pelbagai aneka pilihan burger di Darabif...Chick , Beef , Lamb dan banyak lagi..nasi lemak pun ada siap rendang burger lagi..




setelah belek- belek menu, aku memilih Beef  iaitu Maxi Moo....dua lapis beef  disaluti dengan cheese..nyum-nyum..memang berselera...rotinya yang lembut, daging yang enak, bau menusuk hidung..hihi..


nyum-nyum!!sedap wokkkkkk.....kalau korang rasa mesti nak lagi...sebab memang berbaloi..

second round!!!
konon-konon nak pekena nasi lemak rendang daging burger tapi hidangan nasi lemak just ada waktu brekpeh je..so, kawan-kawan yang lain memilih untuk pekena burger chick sahaja..memandangkan aku yang kekurangan lemak dan tangki yang kecik aku memilih untuk pekena nugget beef sahaja..

thanks very much to Hasnan , Qi , Syazwan , and Ahjoel sebab layan kerenah aku...hakhak..nampak sangat siapa yang beriya nak menternak lemak kat Darabif Burger kan..hihi...sorry geng, gambar korang aku tak ambik semalam..syok sangat pekena Darabif...hehe..



Kalau Suka,Tekan La Butang Like :)

7 orang mendoakan Mr Baiz dimurahkan rezeki:

Saddila said...

perghhh meleleh air liur tengok gambar !

cisss .

SoLy SoLicious said...

hambo....menternak lomak x ajak..

Mr.Baiz said...

@Saddilanyum2..:)

Mr.Baiz said...

@SoLy SoLiciousjom la..hihi..

sarah hanafiah said...

wooh terliur kot .nak cari beger tepi jalan laa malam japg huhu

Namee Roslan said...

wah siap ada kedai ke. ingatkan dia sekadar product je ! :D rupanya ada kedai makan dia. Darabif. tak pernah try tp org kata sedap. :D

Mommy Aisy said...

uit! mrbaiz, ade ek restoran ni kat IOI Mall? npe Mommy xtau pun. padahal Mommy dok Puchong je kot. nmpknya mmg lama sgt Mommy sekeluarga tidak ke sana. kena try ni burger darabif ni. dala Papa Aisy peminat burger.

thanks sbb buat entry ni. atlis Mommy tau new makan place. =)