=

Wednesday, October 5, 2011

DAPAT CEK DARI NUFFNANG RM30 RIBU..MASYUKKKKK!!!

Giler kentang..tajuk gempak je kan..ni semua betul..memang hakikat bukan tipu-tipu..tapi semua tu bukan aku yang punya tapi Redmummy yang punya..hehehe..yang baca artikel tentang ni mesti korang terujakan..dah kira boleh buat kenduri kawin dah tu..masyukkkkkkk....

tengok ni, gambar cek yang Redmummy dapat dari nuffnang..katanya "ko ingat aku dapat tu ngan menulis jer, ngan bersengkang mata, pi cover event sana sini, buat research bagai, ha..boyot2 pun buat semua tu yek. Lagi boyot lagi ramai engage hah, alhamdulillah."

gambar pinjam dari blog Redmummy

banyak tu nuffnang bagi dia..best woooo....siapa tak kenal Redmummy...dah masuk paper bagai..tak percaya meh tengok sini..Penulis Blog Kreatif Raih Pulangan Lumayan...


kalau rm12 k sebulan boleh bikin bisness dah kan..hoho..apa-apa pun tahniah kepada Redmummy...jap-jap sape-sape yang cakap nuffnang tak bayar tu nampok sangat nipunye...hehehehehe..eh ada ke yang cakap macam tu..hikhik..

RM10000 untuk di Menangi

Kalau Suka,Tekan La Butang Like :)

8 orang mendoakan Mr Baiz dimurahkan rezeki:

Adylia Qarissa said...

rezeki redmummy di dalam dunia blog...bukan senang nak senang..pasti banyak pahit getinrnya kan..cuma kita tak nampak...just nampak amount RM30000.00...hohohooooooooo..

tahniah redmummy :)

Wanz Mejuez said...

aku beli lagi tahap macam tu.. T_T masih lagi blogger newbie... :D

Anastasyea said...

Bila la aku nak dapat mcm tu pulak .. (",)

www.anastasyea.com

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah..

kt taktau susah dia cmne nak dptkan semua itu kan..

p/s: haah,adalah..yui msukkan link blog baiz ea.. * cancel muah utk blogger lELlaki..hekhek

R.I.E.Y.A said...

wow..bestnye...

Nalisa Syahira said...

walaweyh ,

Anonymous said...

I love to come back to mrbaiz.blogspot.com
[url=http://topmusclesupplements.org]legal steroids[/url]

Gadis Kampung said...

tahniah dapat juga cek dr nuffnang(WALAUPUN REDMUMMY yang punya)..salam perkenalan dari GK..JEMPUT KE BLOG GK