=

Wednesday, August 17, 2011

TERIMA KASIH CIK LYSSA FAIZUREEN

ASSALAMUALAIKUM
SELAMAT SEJAHTERA SEMUA...

Pagi-pagi dah menolong orang..baik ker tak? of cos la tersangat baik...semua orang suka kalau kita berbuat baik ye dok?hehe...

korang kenal tak LYSSA FAIZUREEN??LYSSA SECRET???..tu yang kecik-kecik tomeyl-tomeyl tu...Hok aloh...tak kan tak kenal..ni dia...korang tengok comeylkan??


sebenarnya, pagi-pagi lagi dia dah membantu aku menyetelkan problem aku...ops...problem??ayoyo..bukan masalah peribadilah..nihah..masalahnye...

masalah like and share button untuk facebook tak keluar kat blog aku..aku dah berusaha gigih buat..dah 3-4 kali buat tapi tak jugak keluar...tapi nape tak jadi..hukhuk..haish...fening-fening....
*korang boleh follow tuto kat SINI...

Cik Lyssa cakap code aku agak pelik...adush...code "mengecode" ni mane lah aku pandai sangat..setakat ikut tuto tu boleh lah..hihi...tapi pape pun bebanyak tq la kat kamu wahai Cik Lyssa..

Korang setuju tak pepatah ni??? "kalau orang berbuat baik dengan kita, kita kena lah buat baik dengan orang tu..."..setujukan?kan?

ok, dengan ini, aku nak bagitahu mulai hari ini, saat ini dan ketika ini...aku berbesar hati nak jadi sponsor kalau Cik Lyssa nak buat Kontest.....SUPRISE!!!!

Perfume bolehkan Cik Lyssa..kalau boleh..boleh datang usha-usha kat SINI dulu ye...nanti kalau ade buat kontest inform je ye Cik Lyssa..hadiah akan disediakan..orait..tu saje...TERIMA KASIH...



Kalau Suka,Tekan La Butang Like :)

6 orang mendoakan Mr Baiz dimurahkan rezeki:

farah hanim said...

wahh
untgnye lyssa
hehe :D

siti kektus said...

betul2. apa salahnya orang dah buat baik kite balas baik kan. dua2 sama untung. ^^

aimi adilah said...

sape x knal itu bdk chomel... hihihi.... dy je ke yg dpt?? yg lain x dpt ek :P

Lyssa Faizureen said...

wahh . hahaah ! Mr. Baiz nakk jadii sponsor lagii tuh.. Wahh ! :)
Memangg best lahh kalau ada sponsor gituhh >.^

Thnxx sgt2! huk3! alohh . Lyssa buat pun ikhlas lah Mr.Baiz . hoho :)
Neway.. thnx sbb nakk jadi sponsor Lyssa untuk contest yg akan Lyssa adakan kan . Maybe , bulan 12 ! HEHE. Nak tunggu abiss exam dulu :)

Mr.Baiz said...

orait cik lyssa...

Lyssa Faizureen said...

ehee ^_^