=

Thursday, August 11, 2011

BER'STEAMBOAT' DI JOHNNY'S

Rini jauh aku merantau..lepas kerja terus ke Shah Alam...gara-gara nak temankan Sweetsmile...kononnye nak ke bazar Ramadhan Shah Alam...pusing-pusing beli 2-3 ketul kueh pastu terus ajak ke Jusco..haish...sungguh menguji kesabaran di bulan puasa..huhu...sempat lagi nak nyoping bagai...

tapi sungguh berbaloi kot...sampai jew kat sana..dibelanja Johnny's...rini berbuka di Johnny's Bukit Raja....so, tak jadi nak naik hanginlah..hehe...aku dirasuah dengan Johnny's...uit tak baiklah berasuah bagai...neway....terima kasih bebanyakle...hehe...len kali kalau macam ni..kemana pun akan ku ikut..hakhak..ayat bodek la pulak..

~model Johnny's Restaurants..ok tak???hahaha~

~Banana Split!!!nyum-nyum!!!!sape nak???amekle~

~apekah???sibuk je nak bergambar dengan model Johnny's~

~untuk 2 orang makan..banyak kowt..tapi ade orang tamak cakap tak cukup...haish~

~chef dari Johnny's..memang seorang yang pandai masak..hahaha~

~detik menunggu..lamenye woit!!!!ko masak ape ni???~


~jeng..jeng...jeng...siap sudah..time to eat!!!nyum-nyum...~

Kalau Suka,Tekan La Butang Like :)

4 orang mendoakan Mr Baiz dimurahkan rezeki:

SweetSmileGallery said...

smp skrg kenyang....hehe

Mr.Baiz said...

buncit kowt..

||aLeaSaRa|| said...

owh mgu lepas bos belanja buak puasa kat area nilai,mkn steamboat,bos ambil utk sup dan bakar,best gak sebab 1st time makan ^-^

suka juga lepak kat johnny's di jusco seremban 2,nti nak try steamboat kat sanalah pulak

Mr.Baiz said...

sedapkan?banana ..split tu best wei