=

Thursday, August 25, 2011

KEJADIAN ANEH DI KOMTAR

ASSALAMUALAIKUM
SALAM SEJAHTERA

Aku baru lepas check gmail..kot-kot ada orang send email yang good-good je kan(kira email yang berfaedah la tu)..mana tahu..hehehe...

tapi belek punya belek..nah ini dia...tajuk memang gempaq..eh silap eja..'gempak'.....hahaha..

"kejadian aneh yang berlaku di bangunan komtar"

sekali bila bukak..nak kau...gambar otomen sedang buat onar kat bangunan komtar..huhu..ape pun tak boleh...siapa punya kerjalah ni..nampok beno nipunye...buat kata usop...hahahaha

tanjat boboi..ingatkan Malaysia dah ada otomen taro..rupanya edit jew..oklah..kalau korang nak cerita lagi menarik mari sini...kita baca cara-cara nak tulis surat rasmi kepada tok ketua...

Kalau Suka,Tekan La Butang Like :)

8 orang mendoakan Mr Baiz dimurahkan rezeki:

kakiDimulut said...

huh..ingatkan ape..

kelentong rupanye...haha

saya_arief said...

otomen nak sopping baju raye.

Lulu Caldina said...

tetiba nak datang komtar nak jumpa otomen minta otograph..ekeke

Mr.Baiz said...

hahahah..saya pun terkene

Freaky said...

otromen tuuu.. gile kentang ahh

@ Syima Raaif @ said...

haha layan~

ked said...

tanjat boboi..dulu pnah keje kat komtar tapi x de la plak jmpe otromen cmni..law x mesti dpt jmpe face to face..hehehe

Namee Roslan said...

haha, bagus jugak kalau ada otomen. boleh tolong tangkap peragut!