=

Monday, August 15, 2011

SATU JAM SETENGAH MENUNGGU

ASSALAMUALAIKUM SEMUA...

Semalam Abg Ben anjurkan segmen "Blog Saya Best Tak?"....sape-sape yang join tu dan tinggalkan komen yang memberansangkan tu..banyak-banyak terima kasih ye..aku dah pun blogwalking melawat lebih kurang 200 kawan-kawan yang join semalam...sambutan memang meriah..hehe..

walaupun semalam aku begitu kebosanan...sehingga mengimbau kenangan zaman kecik-kecik dulu...dan mencetuskan idea untuk aku bikin entry ini..."Teringat Permainan Zaman Kanak-Kanak"...kepada yang belum baca korang boleh teruskan membaca..

hohoho..panjang lebar aku terpesong cerita...intro je kot dah lebih 100 patah perkataan.*lebih kew???..


ok, sebenarnya ape yang berkaitan dengan tajuk entry kali ni...hehe..tadi aku ke post office...konon-konon nak pos barang le...aku sampai kat sana dalam pukul 1030 am...tengok-tengok orang yang nak pos barang tersangatlah ramai...mungkin dorang nak pos kueh raya kot kat sedare mare yang duk luar negara...*hati kecik aku berkata...


dalam hati dah tak sabar...bila la akan tiba turn aku ni...tunggu punya tunggu..ting...tong..ting..tong.."dua..kosong..dua..lapan..ngam-ngam pukul 1200pm baru tiba turn aku...fuhhhhhhhhhhh 1 jam setengah menunggu !!!!!!!!!kalau berdiri tengah panas selama tu..mau menitis air ketiak aku..hahaha...tapi tadi nasib duduk dalam ekon..siap lelap duatigapulohminit...

notakaki :-

kalaulah tahap kesabaran kita tu tinggi...10 jam pun boleh tunggu turn lagi...haha...*idok lah aku kalau nak menunggu selama tu weh...kot ye pun nak bersabor...tengok jugak carenye..hihi..

tapi ape-ape pun...sabar tu sebaruh daripada iman....hehe...

Kalau Suka,Tekan La Butang Like :)

7 orang mendoakan Mr Baiz dimurahkan rezeki:

ezumie esbarisma said...

haha bulan poce byk2 lah bersabar hehehe.... ezumie dtg singgah n follow.. lau sudi komen ezumie nye pix..

http://ezumie.blogspot.com/2011/08/street-photo-30-hari-30bazar-ramadhan.html

My Name is Mar said...

Kalau aku, aku dah blah dah derrr...
Hohoho...

Musicbrilliant.com

Mr.Baiz said...

ezumie:kire dah bersabar sangat dah tu..hihi

mar:tak boleh buat ape..customer dah tya..so kene anta jugak

Jue said...

kalau tunggu dpt 'ekon' dpt seat xpe
kalau xdpt..nak pth kaki bdiri haha
tp p ofis sempoi je..kalau kwn kite Hanie pergi, mesti dah wat muka masam hahaha

BeloG MTT said...

Bulan puasa kena banyak sabar yer Baiz.. Hehe :)

||aLeaSaRa|| said...

slm sggh kali pertama kat sini!owh blog ni best byk nak kena godek n3 lama ni huhu.

tak suka gi pejabat pos,mmg tak sukalah kena tgu giliran menci..menci...

Mr.Baiz said...

mtt : dah bersabar le tew..hehe

aleasara : kene belajar bersabar banyak2..heehe