=

Thursday, August 18, 2011

DERMA UNTUK KANAK-KANAK ITU


ASSALAMUALAIKUM
SELAMAT SEJAHTERA SEMUA....

Semalam aku ada share entry tentang nasib kanak-kanak di Somalia...siapa yang tak tengok lagi bolehlah tengok...tak rugi apa-apa pun..sekadar berkongsi..dan mengambil kesedaran dari situ...bayangkan di sana kanak-kanak mati setiap enam minit..rujuk SINI..

untuk menghulurkan bantuan kepada mereka di sana..boleh tekan ISLAMIC RELIEF MALAYSIA....



Sebagai rakyat yang prihatin marilah kita sama-sama hebahkan perkara ini..tak rugi kita berkongsi perkara yang mendatangkan manfaat kepada mereka yang dalam kesusahan..betul tak??jadi marilah kawan-kawan kita sama-sama berganding bahu menyebarkan prkara baik ini...


Kalau Suka,Tekan La Butang Like :)

3 orang mendoakan Mr Baiz dimurahkan rezeki:

sally wanny said...

semoga cepat kawin
hehehe

CIK MAY said...

kesian kan..tengok jugak kat berita mlm td..

jom tengok sini.. http://mayandhanis.blogspot.com/2011/08/pagi-pagi-terkejut-tengok-be-bertambah.html

Eema Eshya said...

Yuhhuuuu Emma balas kunjungan. Dah follow pun blog nie =)

http://emmaeema.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html