=

Tuesday, August 16, 2011

ADAKAH INI BENAR???~Lagi Pendedahan Identiti sebenar makcik hajjah sitt al-wuzara

ASSALAMUALAIKUM
SELAMAT SEJAHTERA SEMUA...

korang mesti pernah dengar mengenai Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara ni kan? tadi masa aku blogwalking kat blog Aliffcullen, aku terbaca tentang ini..sebelum ni kita pun dah di dedahkan dengan identiti makcik ni,,tapi semuanya tak betul..

so, adakah kali ni yang dipaparkan tu betul??? tunggu dan lihat...apa yang akan keluar nanti tak kisahlah dalam paper ke, berita dalam tibi ke...aku pun tak berani nak cakap..takut timbul fitnah..

apa yang kita boleh tolong???

tolong doa bebanyak supaya makcik tu dibukakan pintu hati supaya cepat-cepat bertaubat dan insaf dengan segala perbuatan dia tu...

sesunguhnya pintu taubat sentiasa terbuka kecuali apabila kiamat menghampiri kita...amin...


Kalau Suka,Tekan La Butang Like :)

1 orang mendoakan Mr Baiz dimurahkan rezeki:

BLADE EDGE said...

salam...

ya, mmg ada news pasal identiti pmpuan ni, tp sbgmana disiar dlm gmbr di blog2 lain, tu bukan orgnya. sudahnya pnpuan tu buat laporan polis pasal salah tuduh yg dia makcik tu. so sampai skrg ni identiti sbnr xdpt lg.