=

Monday, June 6, 2011

TUTORIAL-PASANG BANNER IKLAN CHURPCHURP DI BLOG

Hye uolz..uolz dah tido ker?awai lagilah..mate Mr Baiz x ngantuk lagi ni..bile x ngantuk lg Mr Baiz kenalah cari info sikit untuk dimuatkan dalam blog ni..hehe..

Mr Baiz blogwalking kat blog kawan2..lepas tu nampak lah dorang pasang banner iklan churp2 kat blog dorang..so ape lagi Mr Baiz mulakan pertanyaanlah how dorang buat cam ni???



Mr Baiz tanya budak comei separa matang....dia bagi link Abg Teror...so follow tutorial ni jelah...Mr Baiz sharelah dengan uolz..hehe

tapi mula2 of cozlah uolz kene register churpchurp dulu kan..Mr Baiz follow cara tue so hasilnya....


ok ini hasilnye....

ads

selamat mencuba....

Kalau Suka,Tekan La Butang Like :)

2 orang mendoakan Mr Baiz dimurahkan rezeki:

OrAng_PeRLiS_mEnULiS said...

churpchup ni payah sebab iklannya kena pasang secara manual.. nak kena alert dengan update, pastu paste sendiri dalam blog.. uhu : DALAM MIHRAB CINTA, TAK SEINDAH AAC? BETUL KE?

Mr.Baiz said...

erm setakat ni alhamdulillah..ok lagi