=

Wednesday, June 15, 2011

GAME ANTARA BLOGGER BERMULA

NAMA KUMPULAN: TCC (The Cute CLub)

KETUA KUMPULAN: Ly_Tulip

10 Ahli Kumpulan:

1. Nor hafeezah JamhariI(http://norhafeezah.blogspot.com/)
2. Sally Emily Rose (http://ezetheblackrose.blogspot.com/)
3. Rahmah Ram Ram ( http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com)
4. Fatin Nabila (http://ceriteracikfarah.blogspot.com/)
5. Nur Illiyin Roslan (http://yien9897.blogspot.com/)
6. Ceria Gurlz (http://ceriagurlz.blogspot.com/)
7. Para Normal (http://sukmabintara.blogspot.com/)
8. Mr. Baiz (http://mrbaiz.blogspot.com/
9. Nor Aiman (http://sukmabintara.blogspot.com/)
10. Ly_Tulip (http://lytulip.blogspot.com/)

KENAPA NAMA ITU MENJADI PILIHAN???
Okay, seperti yang korang sume ketahui, setiap tuan tanah blog-blog di atas adalah kiut.. Dan kami sentiasa di puji oleh orang.. Hahah.. Okay, tak kelakar.. KAmi sentiasa menghargai diri kami.. Dan kami juga tidak cepat riak dan bongkak apabila di puji sebagai kiut.. Sebab Kami memang KIUT!! Huhuh.. Plus, kitorang MEMANG sangat bekerjasama walupon baru je kenal beberapa minit ni je.. Hehehe..

Kalau Suka,Tekan La Butang Like :)

6 orang mendoakan Mr Baiz dimurahkan rezeki:

Ly_Tulip said...

haha..kamo add sy d fB ea?? Kamo kawan kepada kawan sy??? Hihih

Mr.Baiz said...

hehe..yup..tapikan yang dalm list ni..dah ade group orang len..hikhik

Para Normal said...

hahaa...alamak...link 7 & 9 sama laaa....hohoho~

Sukma Bintara said...

LAWA BLOG~~~~~~~~~~ ARTIKEL PON BEST2..... JOM SESAMA JADI FOLLOWER~~~~~~ HEHEHEHEHEHH

Sukma Bintara said...

SY DAH FOLLOW~~~~ HEHEHE.. RINGAN2KAN TGN FOLLOW SUKMA BINTARA. BLOGSPOT.

Ly_Tulip said...

erk! a'ah la.. baru pasan...tu la..ada grup laen...kalut sgt td..hihih