=

Thursday, June 23, 2011

AKU TERINGIN NAK HACK BLOG



hehe..Aku nak bersegmen lagi hari ni..kali ni..name pun dah agak kejam..Mr Ben yang anjurkan..cam ne ni, aku tak tahu lah nak hack belog sape...hikhik.

aku rase cam nak hack belog SWEETSMILEGALLERY jer..sebab????sebab dia baru nak bertatih berblog...hehe..so, apa yang aku boleh tunjuk ajar..aku kasi..hehe..(buah hati kowt..hihi..gewdik)...

pesanan aku kat die ek???ok...hope berblog tu dengan seronok n beronok2 lah..nak banyak pengetahuan..kenelah bertanya pada kawan-kawan yang banyak pengalaman..(ok never say never yeah)....inspirasi perlu kan..hehe..

Kalau Suka,Tekan La Butang Like :)

20 orang mendoakan Mr Baiz dimurahkan rezeki:

maszmadi said...

salam kenal,

bersegmen lagi dengan abg ben yerk.. selamat meng'hack blog... ehem ehem

BeloG MTT said...

Blog buah hati pulak yang nak di hack.. =.=

DaLiLa said...

http://nurdalila-abdullah.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

c u m u h a m a said...

singgah tuk HACK ! kihkih .

jangan HACK saya okeh . :)

enjoy !

http://anakgadischot.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

TYNTHA LANA said...

Aduhai..comel..blog buah hati yea, hehe. salam kenal! dri segmen abg ben :)

Mr.Baiz said...

hehe..tq2

normala_ali said...

singgah Hack.. hahahaa..
saya xbersalah jgn hack saya.. (^_^)

http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Ly_Tulip said...

apa??Nak hack awek sendiri??? Hihihi

Mr.Baiz said...

hakhak..

Lulu Caldina said...

habis, gerenti putus kasih..ekeke

Mr.Baiz said...

cik lulu..hack main2 boleh kot..hihi

niena shopping2u said...

tak smpai hati nk hack org -.-' huhuhu, teringin benar nk hack blog BAsebenarnya..

http://www.my-shopping2u.com/

Alia Natasha said...

Alia datang sini nak jadi hacker ! sebab alia nak hack blog nie . muahhahahahah *gelakjahat

http://mynamealia.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

solomolo said...

nasib baik bukan blog solomolo...
hahaha...

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

wahhh... makin ramai la hackers nnt... heee~
nasib baik bukan blog saya yg nak dihack... heee~

teringin nak hack blog

K O R I E said...

dasyat blog ni^^
1st time singgah

Kita hack orang jugak...
Siapakah? meh terjah.

http://pinkexia.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Sya_Cda said...

singgah hack sini sekejap :)

http://ciksya-cda.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

osHin said...

datang nak hack nih !!! hahaha

emeera asnary said...

x baek seyhhh hack x ngajak ! hehe

btw, dah follow kamu =)

Mohd Hazwan Hashim said...

gud luck yoo !! haha