=

Saturday, June 11, 2011

BEN ASHAARI~JOM KENAL BLOG SAYA


Hye u olz..rini Mr Baiz 1st time nak join segmen yang dianjurkan oleh blogger terkenal tanah air...sape lagi kalau bukan Ben Ashaari...hehe...(abg macho)..

ok , kepada sesiapa yang nak men'joinkan diri dengan segmen ni u olz boleh klik sini..Ben Ashaari..

Sekarang Mr Baiz nak story mory about my blog pulak ye...blog ni di create orang Mr Baiz sendiri iaitu pada 14/07/2010...so, tak lame lagi untuk celebrate hari lahir my blog..hehe..(dah nak dekat setahun ke???nape tak banyak entry ek??..)..tapi Mr Baiz baru je nak meng'aktif'kan diri dalam berblog ni..rasenye baru sebulan setengah kot mula aktif meng'update'.hehe..(apedah).my blog hadir dengan bertaglinekan "expand your life towards trnsformation"...yelah zaman teknologi ni kan kita kenalah luaskan pengetahuan kita dengan itu kita dapat terima perubahan..tapi perubahan yang macam mana?hehe..tu kita yang kena nilai sendiri ye..hope perubahan yang baiklah..

ok, tu aje lah setakat ni..kepada u olz yang baru mengenali blog Mr Baiz, Mr Baiz mengucapkan selamat datang dan selamat berkenalan..dan kepada yang pernah blogwalking here...Mr Baiz ucapkan banyak2 tq tu u olz..dan rajin-rajinlah singgah..dan selamat membaca apa yang terkandung dalam my blog.Mr Baiz masih banyak perlu mempelajari dunia blogging nih..hope yang otai2 tue boleh bagi tunjuk ajar ye..tq jugak to yang pernah bagi tunjuk ajar ye..antaranya..MTT dan CIK LYSSA ...dan blog-blog yang Mr Baiz selalu follow tutorial seperti blog tutorial untuk blog ,Pendekar Berkuda, Cik Dahlia dan banyak lagilah kalau nak tau u olz boleh tengok dalam list tutorial blog list dalam my blog.. thats all...




Kalau Suka,Tekan La Butang Like :)

12 orang mendoakan Mr Baiz dimurahkan rezeki:

solomolo said...

singgah untuk sesi kenal dan beramah mesra bersama blogger...
happy blogging...
[^_^]

Paul Aziz said...

salam satu blogger, salam kenal...

Mr.Baiz said...

salam perkenalan jugak daripada Mr Baiz..
hehe

miss inna said...

salam ziarah!
jom la terjah blog inna pula..^^

http://risnayatilammu.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Bro ahmad said...

salam perkenalan dari bro hehehe

Fadzmie Mohamad said...

Salam perkenalan dari Fadzmie!
Jom singgah blog Fadzmie. :)

# segmen jom kenal blog #

Mr.Baiz said...

tq ya..selam kenalan..

Wahida said...

Jalan-jalan dekat sini daripada blog En. Ashaari :D

cik Ida said...

salam perkenalan dari cik ida

jemput singgah ke rumah saya..
http://idafirdausi79.blogspot.com

Dududu said...

salam perkenalan , jum singgah :D
http://anisabdulkarim.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

salam perkenalan...
singgah sini pagi2 untuk sesi suai kenal blogger.. semalam tak sempat nak BW... hehe~

happy blogging.. (^^,)

http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

CikHanis said...

hye!drop by here :)nice blog^^

http://velogsweetmanes.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html