=

Saturday, June 18, 2011

GET BACK MY DATA


Alhamdulillah...semalam Mr Baiz dapat semula semua data yang hilang selepas lappy jem..hehe..setelah hampir 4 jam bertungkus lumus mencari cara nak dapatkan semula data yang hilang..

cuak jugak bila jadi macam ni..maw taknye..Isnin ni dah nak kene submit proposal untuk upgrade landskap WTT Presint 7...tiba-tiba data dalm internal hardisk hilang..mak ai..tak ke gelabah kalau cam tuh..

tapi Alhamdulillah Mr Baiz masih simpan no tel sorang pakcik ni...dia memang pakar dalam bab-bab IT System nih..kagum sangat dengan dia..

dengan pertolongan pakcik ni, semua data yang hilang dalam internal hardisk dapat kembali..u olz jangan tak percaya, kalau laptop dah format pun dia still boleh dapatkan data-data yang dah format tue..bukan tu saja, kalau chip terbakar sekali pun dia still boleh buat untuk dapatkan semua data yang u olz nak..

kalau Mr Baiz hantar kedai mau nya beratus-ratuskan melayang???tapi dengan dia tak..
betullah orang kata..otak orang berbisnes kalau buat kerja hanya untuk mendapatkan duit...tapi otak orang yang bukan bisnes dia buat kerja untuk menolong orang dan menambah lagi..Mr Baiz pun dapat banyak ilmu daripada pakcik ni..dia ni tak lokek..suka mengajar...

bila cerita tentang hackers yang menggodam banyak WEB KERAJAAN....dia memang tak setuju..sebab dia pun pernah belajar tentang hackers ni..tapi tak suka buat ke arah yang menyusahkan orang..

terbaiklah!!!!TQ PAKCIK!!!

Kalau Suka,Tekan La Butang Like :)

0 orang mendoakan Mr Baiz dimurahkan rezeki: