=

Thursday, November 3, 2011

PENCIL VS CAMERA~MENAKJUBKAN!!!

Memandangkan hari ini jadual terlalu padat..tak sempat nak update blog,,So, Kongsi gambar jelah hari ini..lagi pun bagi  aku gambar yang aku share ni memang menarik dan kreative...ni kira tahap pelukis yang hebak-hebak ni..hiihihihi...kalau dapat letak dalam frame kat bilik ni, menarik juga ni..tak lari langsung dari gambar asal..MEMANG TELITI...











Kalau Suka,Tekan La Butang Like :)

9 orang mendoakan Mr Baiz dimurahkan rezeki:

Mohd Khairi Khadzir said...

bende ni dh makin femes kan.. menarik jgk.. tp kne gigih la klau nk baut sndiri.. kne cri angle btol2 \, brulah menjadi kan....

Miss Nurul Atikah said...

wahhh... menarikk.. kreatif la..

saya_arief said...

cool giler..
:)

bella ichinary said...

sgt menarik ! kreatif la , suke ^_^

roq said...

biler la aku nak mampu lukis camni....sigh~

singgah2 la sini :)

Tentang Kita said...

sgt kreatif....

nurdani said...

sangat menarik! teruja

Namee Roslan said...

baiz!!! namee tengah usahakan header concept mcm ni, tup2 baiz buat post pasal ni :D niceeee.

NadyaBubble said...

whoaa ! kagum :D