=

Sunday, November 13, 2011

KEPUTUSAN ANUGERAH INDUSTRI MUZIK – AIM 18 2011

Hari Ahad hari paling rileks bagi aku..sebab 6 hari asyik bekerja so hari ini aku nak rileks puas-puas :)

Sebelum kongsi keputusan AIM aku nak ajak kawan-kawan join group INI dulu..:)
sudi-sudilah ye..:)

Ok, Apa yang pasti berita hari ini pasti panas dengan cerita-cerita di sebalik Anugerah Industri Muzik yang telah berlangsung pada 12/11/2011..walaupun dah selesai pasti cerita-cerita menarik akan terus berbunyi..


Yang pasti Yuna telah menang banyak malam tadi..sebelum terus kepada keputusan AIM kita dengarkan lagu yang menang anugerah lagu terbaik iaitu Penakut nyanyian YUNA...


KEPUTUSAN ANUGERAH INDUSTRI MUZIK – AIM 18 2011

Artis Baru Terbaik 
  • Najwa

Lagu Pop Terbaik
  • Sedetik Lebih – Edry Abdul Halim – Anuar Zain
Lagu Nasyid Terbaik
  • Pedoman VOU – Johan Nawawi – Nora feat VOU
Lagu Pop Etnik Terbaik
  • Joget Tak Senang Hati – Adibah Nor
Lagu Inggeris Tempatan Terbaik
  • Got To Go – Najwa – Najwa
Persembahan Vokal Terbaik Dalam Lagu
  • Jaclyn Victor, Shila Amzah & Ning Baizura – Beribu Sesalan
Lagu Rock Terbaik
  • Pelita – Loque & API
Video Muzik terbaik – Pengarah
  • Ahmad Farish – Susun Silangkata oleh Aizat Amdan
Lagu Bahasa Melayu Terbaik Yang Dipersembahkan Oleh Artis Luar Negara – Artis
  • Ku Menunggu – Rossa
Artis Mobile Terbaik Celcom
  • Sixth Sense
Anugerah Kembara
  • Yuna
Anugerah Sri Wirama
  • Puan Beh Suat Peng
Persembahan Vokal Terbaik Dalam Lagu Lekaki
  • Anuar Zain – Sedetik Sudah
Persembahan Vokal Terbaik Dalam Lagu Wanita
  • Yuna – Penakut
Lagu Terbaik
  • Yuna – Penakut
Album Terbaik
  • The Malaysian Philharmonic Orchestra Celebrtae 25 Years of Sheila Majid


Kalau Suka,Tekan La Butang Like :)

5 orang mendoakan Mr Baiz dimurahkan rezeki:

Anonymous said...

well done content!

Hunnym Syot =) said...

tahniah kat anuar zain.. lurve you.. haha :P
tahniah kat sume pemenang :))

http://irsyanim.blogspot.com/2011/11/ciri-ciri-lelaki-yang-boley-dibuat.html

msredcheesecake said...

suka yuna....

sharul izam said...

asal vokal tu yuna meang ekk..macm pelik jer...heheh
suke yuna..haha

Namee Roslan said...

aizat amdan menang sikit je :(