=

Sunday, November 6, 2011

10 KAMERA DSLR TERBAIK 2011

Sebelum ni aku ada kongsikan Lensa DSLR Terpanjang Dan Termahal DiDunia ..hari ini nak kongsikan 10 Dslr Terbaik 2011..jom layan...

CANON EOS 60D


CANON EOS REBEL T1i


CANON EOS REBEL T2i


CANON EOS T3


CANON EOS T3i


CANON EOS REBEL XS


NIKON D3000


NIKON D3100


NIKON D5100


NIKON D7000




Kalau Suka,Tekan La Butang Like :)

7 orang mendoakan Mr Baiz dimurahkan rezeki:

◕‿◕ Inas Amyryzal ◕‿◕ said...

Best nya klw dpat

Namee Roslan said...

serious sgt teringin. nak canon yang color merah punya. hehe :)

Mohd Khairi Khadzir said...

nampknye Canon mendominasi! .. huhu.. tp model yg aku pakai skrg ni D 200, xde dlm list la.. hehe

Adylia Qarissa said...

pakai kamera handfon cukup la...hihihiii

aKSARAfENDI said...

perghhh mmg diidam2kan kmera ni

panda said...

kamera aku ada D3100 ^^
best-best

Dr Zatiel Ismail said...

hi. nampak macam canon menggungguli carta. hihi. dah hampir2 nak beli D5100 ni. what do u think? sebab harga agak murah la.. lagipon sy bukan photog profesional. tapi saya mmg suka ambik gambar. or ada yang better than D5100 dari segi harga and quality? may be?