=

Tuesday, July 26, 2011

ANNLUVECAKES~PELBAGAI JENIS CAKES DISEDIAKAN


ASSALAMUALAIKUM SEMUA...

kepada sesiapa yang nak buat function cam besday party ke, kenduri kesyukuran ke, untuk mjlis pertunangan ke..or ape-ape jenis majlis...tetapi tak taw nak hidangkan menu ape..???korang boleh buat tempahan pelbagai jenis kek di ANNLUVCAKES...

kat situ banyak choice...korang boleh pilih
..antaranya..meh tengok sini....
  • RED VELVET
  • CUPCAKE
  • CHEESE TART
  • CAKES
  • BARBIE CAKE

menarikkan???aku dah try...memang best!!!sodap!!!lazat!!!
Kalau korang berminat boleh terus ke blog ANNLUVCAKES dan FACEBOOK ANNLUVCAKES...



Kalau Suka,Tekan La Butang Like :)

1 orang mendoakan Mr Baiz dimurahkan rezeki:

Atika Farha ;D said...

saya dah masukkan link blog anda di bahagian 'JOM TUKAR LINK pt 2 :)'