=

Wednesday, July 20, 2011

HARI MALAS SEDUNIA


sila jangan join kalau ada group seperti tajuk ni..hehe...tapi kan aku bukan nak cite pasal group hari malas sedunia ni..*eh ade ke group macam tu?(korang try search dalam facebook mesti ada)

ekceli, semalam dan harini aku tak sihat sangat..esok tak pasti lagilah..(doa banyak-banyak untuk kesihatan aku ye..hehe)..so, kerja-kerja aku jadi tak menentu..kondisi badan aku tak stabil..jadi kemalasan tu membuak-buak..malas beno nak buat kerja..

semalam lagi best..kerja half day je..aku message bos..dan bagitaw aku tak sihat..aku nak balik..tak kire..apa nak jadi-jadilah..hehe.(tu ayat kat dalam blog..kalau betul-betul camni.."En..saya nak ke klinik..saya tak larat..tq"..bersopan tak?)..so, semalam balik awai lah...

harini..kemalasan tu datang lagi..niat hati nak balik awai lagi..tapi tak sedaplah pulak..nanti orang cakap aku amek kesempatan..

tapi aku tak amek kesempatan taw..nilah peluang aku..peluang untuk aku rest..yelah asyik kerja jer kan..tak boleh jugak..kesihatan diri sangatlah penting..so, camtu jelah caranya..betul tak?

nota kaki: mood:nak cari kerja lain...takde kene mengenekan..hehe...




Kalau Suka,Tekan La Butang Like :)

1 orang mendoakan Mr Baiz dimurahkan rezeki:

Ryo Azhar Rahza said...

datang sini jenguk baiz.....ramainyer folower..nak sikitttt