=

Thursday, July 21, 2011

TRAGEDI BERDARAH TAMAN BUKIT SERDANG

aku nak share ada 1 kisah ni..pada tarikh 25/08/2007....terjadinya 1 tragedi berdarah yang mana sebuah helicopter telah jem lalu terhempas,lalu menghempap pokok kelapa... ...*opssss sorry bukan citer tu lah....hehe..ekceli...aku nak citer about parut yang ada kat dahi aku ni...dah lame kot...dah 4 tahun..tapi parut masih kelihatan..

kisahnye camni...seingat akulah kan..Taman Bukit Serdang...pada tarikh 25/08/2007..mase aku study kat Uitm Shah Alam..batch aku buat trip ke Tioman...tapi malangnye aku tak boleh nak join..sebabnya kawan baik aku buat kenduri kawin time tu...so, aku join kenduri kawin die lah...malam sebelum kawin tu..kitorang g huha..huha dulu....hehhe..*budak jahat...sampai pagi tak tidole...jadi kelawar...

pastu mase pagi tue kitorang nak g mandi kat rumah wife die..sebab umah dia ramai sangat orang..aku bawak motor rxz sebiji die bawak sebiji...aku follow die..time tu hujan...yang bagus nye kami ni ikut laluan sehala..so, tersangatlah baguskan?

dalam keadaan hujan tu, ade 1 kerete himpit motor die...pastu die brake...motor die melintang..aku kat belakang ape lagi..tak sempat nak brake..terus jelah langgar motor die... mujur sangatlah tak kene die..kalau tak, tak jadi kendurilah ritu..tapi malangnye..kepala aku makan motor die punya stand kaki yang besi tuh....mula-mula kene tu tak sakit pun...mak ai..lepas jahit bukan main sakit lagi..

tengok ni..dah tak encem macam Aaron aziz....hakhak...*keperasanan di situ yeah..

notakaki: sape-sape nak kahwin tu..berhati-hatilah..jaga hari-hari korang dengan pemanduan yang berhemah..hahaha..takut nanti tak sempat naik pelamin..opss...mintak dijauhkan..


Kalau Suka,Tekan La Butang Like :)

6 orang mendoakan Mr Baiz dimurahkan rezeki:

BeloG MTT said...

Ada jalan dua hala di ikutnya yang sehala.. =.='

Encik JI said...

xpe bro. tu baru lelaki. hehe.

muka ganas hati jambu. kekeke

Mr.Baiz said...

hehe..kite ikut polis..so polis cakap camtuh..kene la follow..hehe

Kasut& Karipap said...

gambar ni potoshop ker?
hahaha..gurau2 (^_^)

Lulu Caldina said...

nasib baik tak apa-apa

Mr.Baiz said...

uit..mane ade ptoshop..hihi