=

Monday, July 25, 2011

BOTAK ITU GANAS or BAIK?


Assalamualakum semua..

aku nak tanyalah kenapa orang perempuan tak ramai yang suka dengan lelaki botak???bukan apa, aku ada terbaca 1 article di Berita Harian Online..."Menurut organisasi penyelidikan antarabangsa, Synovate, hanya 12 peratus wanita di Malaysia suka teman lelaki botak manakala di China pula, bilangannya lebih tinggi iaitu sebanyak 28 peratus."

kenapa yer? botak sama dengan Ganas??? or botak sama dengan Baik???

sebelum ni ada jugak terbaca blog Ben Ashaari tentang Lelaki dan Botak..betul jugak kata die..lelaki botak akan betambah macho kalau kene dengan penampilan..


cam ni tak cukup kacak lagi ker???ganas ker cam ni??hehe...kadang-kadang nak jugak buat kepala botak can Van Diesel ni...

tapi badan aku tak serupa badan Van Diesel..so, tak berape nak macholah aku bila buat botak..*sob..sob...sob..

botak melambangkan perwatakan ganas ker???iye kot??sebab dalam cerita Juvana ritu pun Botak memegang watak yang ganas...huhu..

tapikan kenape bila aku buat kepala botak ade orang cakap aku nampak cam baik jew..hihi...tak caya?meh tengok ni...hihihi


hakhak...ape pun tak boleh...

notakaki: botak itu mempersona...apa pendapat korang??hahaha...*keperasanan sedikit di sini...

mood:syok potong rambut..sejuk je kepala..hehe..

Kalau Suka,Tekan La Butang Like :)

2 orang mendoakan Mr Baiz dimurahkan rezeki: