=

Monday, July 25, 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU



Hye u olz...jom join segmen abg Ben...korang berani kritik blog kawan-kawan korang?kalau bran jom join sini...sape nak kritik blog aku dialu-alukan..tapi harap yang membinalah..aku pun baru je lagi berkecimpung dalam berblog ni..


Kalau Suka,Tekan La Butang Like :)

11 orang mendoakan Mr Baiz dimurahkan rezeki:

Semut Senyum said...

salam.saya dari segmen abg bent. background terlalu kosong... mungkin org laki lebih suka plain kot.. =)

http://semut-senyum.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Sofea Lang said...

salam..baiz,nk kritk pe ek..
checking....xad pun.
tp ske header tu..byk gadget..=)

MiSs ChUbBy ChEeK said...

tak ada benda la nak kritik..ok jer kat mata nie...nice blog...

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

cik cello191 said...

hmmmm...simple itu nice..^^

meh kritik sy plak..

Lulu Caldina said...

Betul tak berani nak kritik..ngee.. ;)

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mr.Baiz said...

tq semua..
lulu:nape tak berani nak kritik>?hehe

Laila Majid said...

untuk blogger lelaki, blog camnie da orite da.tp ce try bawak widget follower ke bawah header mesti best :)

jemput kritik sini ^^
http://lailamajid.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mrs. Farhan said...

Panjangnya blog archive kat bawah ni. Kalau buatkan scrollbar, ok kot. =D

Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

zarahanggun said...

Cool blog!!

ZAC juga ada give away contest , kira jumlah duit syiling mudah sgt, menjemput tuan tanah dan semua orang utk join, siapa yg teka betul dpt keychain pilihan patern dan letak nama sendiri, apa lagi klik la link ni utk join.
minta izin tuan rumah dan sy add as follower tuan rumah sebab bg tumpang lalu dan kalau sudi follow la balik. TQ

ANN ismail said...

Heading nmpk cm crowded la awak. tu je nk komen :p
komen me back ya : http://ann-ismail.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

farisya!!!! said...

ait!!dtg nk kritik ni...hee..

#layout bwt la ceria skit...
#bwt la button follw...
#blog archive kalo elok bwt la kat belah tepi..
#lastly entrie pnye ruang kck la...
ok 2 je kot..hee...sory kalo ade terksr bahase...
jom fllw n kritik blog org plak...
http://farisya-ainan.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html