=

Monday, December 12, 2011

Boboi-Maharaja Lawak Mega-Partner Baru Aflin Shauki?

betul..aku tak tipu..Aflin Shauki tidak lagi bersama Harun Salim Bachik di ketika ini,di saat ini dan digambar ini....tetapi dengan partner baru...boboi a.k.a Ala Tomei-Tomei.....kalau tak percaya mari sini nak tunjuk..gambar ni diambil time promosi untuk filem Azura....di Plaza Alam Sentral...sebenarnya aku cuma nak bagitahu yang aku suka giler tengok kumpulan boboi ni..Aflin Shauki dengan Harun Salim Bachik memang serasi..lawak doooooooooooooooo....titew ponnnn sameeeeeeeeeeeeee....

 layak ke jadi geng boboi?hikhik

sebelum aku nak tutup cerita tentang ini..aku nak share gambar makwe baru aku...cun giler...korang kenal tak? actually aku tak sempat nak tangkap gambar bersama awek aku sorang ni....hihihi...so snap dari jauh jelah....janji dapat lalalalla...
Neelofa
awek baru aku....ecececewahhhhh..cun tak???



Kalau Suka,Tekan La Butang Like :)

5 orang mendoakan Mr Baiz dimurahkan rezeki:

Mohd Khairi Khadzir said...

bile diorg dtg kat PAS ni? hurmmm... nk tngkp gmbo ngan Neelofa yg cntik tu .. ngeeee... jeles jgk sbb Baiz dpt tngkp ngan Afdlin! BEST!!

@ Syima Raaif @ said...

boleh ke nak jadi partner boboi ni..k fine neelofa cantik sngt hehe

Queen Nouvelle said...

isy ! ingat kann betul lahh tadi . terkejut chimpanzee queen baca tajuk entry . hahah ^_^

akubest501 said...

kemah la baiz....hehe

Namee Roslan said...

baiz !!!!!!!!!!!!!!!!arghh masa baca tajuk td ingat harun salim bachik dah tak join..bru nk rse sedih sbb harun salim bachik kan muka macam warga emas. haha. pernah jumpa afdlin, besar betul perut dia. hehe. amboi baiz, alang2 ada neelofa tu kenapa x pi duk sebelah :D