=

Thursday, May 26, 2011

LIMA TAHUN SELEPAS TSUNAMI


HYE U OLZ...baru 2 ini kita dikejutkan dengan tragedi tanah runtuh di Ulu Langat...Mr Baiz turut bersimpati dgn kejadian yang menimpa mangsa2 tanah runtuh...sama 2 kita doakan kebahagian mereka semua di SANA..amin...

Mr Baiz baru je check email...ada lah pic2 yang Mr Baiz boleh kongsikan dengan u olz..pic2 Tsunami yang melanda Indonesia, Malaysia dan negara2 jiran..Mr Baiz masih ingat time kejadian tu Mr Baiz bersama my sis n abg ipar berada di Port Dickson (26/12/2004)..ngah happy mandi manda..tapi x tahu pun hari tu ada Tsunami berukuran 8.8 skala richter melanda Indonesia dan area Kuala Muda n Batu Feringgi turut terkena tempias...

alhamdullilah..syukur sangat 2 Allah masih memanjangkan usia Mr Baiz..kalau lah pantai Port Dickson dilanda Stunami time tu..mesti Mr Baiz turut menjadi mangsakan???(Subhanallah)

ok panjang lebar bercerita, ini lah gambar2 selapas kejadian Tsunami...dan 7 tahun selepas kejadian...jom tengok..besarkan kekuasaan Allah..


SEPEPAS TSUNAMI


SELEPAS 7 TAHUN


SEPEPAS TSUNAMI


SELEPAS 7 TAHUN


SEPEPAS TSUNAMI


SELEPAS 7 TAHUN


SEPEPAS TSUNAMI


SELEPAS 7 TAHUN


*ps//sesungguhnya Allah itu Maha Kuasa...segalanya datang daripada - Nya..dan akan pulang kedapa-Nya juga..Kalau Suka,Tekan La Butang Like :)

0 orang mendoakan Mr Baiz dimurahkan rezeki: